Son dakika haberleri... AĞAÇLARA 'HOROZ ŞEKERİ' ASIP, ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİLER - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri... AĞAÇLARA 'HOROZ ŞEKERİ' ASIP, ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİLER

Son dakika gündem haberi... ERZURUM merkez Aziziye Belediyesi, çocuklara, parktaki ağaçlara 'horoz şekeri' asarak sürpriz yaptı.

27.04.2021 12:03  Güncelleme: 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ERZURUM merkez Aziziye Belediyesi, çocuklara, parktaki ağaçlara 'horoz şekeri' asarak sürpriz yaptı. Çocuklar için ağaçların dallarına görevlilerle birlikte horoz şekeri asan Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 23 Nisan'da koltuğumu devrettiğim 11 yaşındaki Esat Sirkecioğlu, üç günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından çocuklar için bir sürpriz yapmamızı istedi. Biz de parktaki ağaçları horoz şekeri ile süsledik. Ayrıca çocuklara boyama kitapları da dağıttık dedi.

Aziziye Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla 23 Nisan'ı evlerinde kutlayan çocuklara, parktaki ağaçlara 'horoz şekeri' asarak sürpriz yaptı. Ailelerin de ilgi gösterdiği organizasyonda üzerinde '23 Nisan Kutlu Olsun' yazılı horoz şekerlerini toplayan çocuklar büyük mutluluk yaşadı. Başkan Orhan, 23 Nisan'da koltuğunu devrettiği Esat Sirkecioğlu'nun talimatını yerine getirdiklerini belirterek, Minik Başkan, üç günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından çocuklar için bir sürpriz yapılması yönünde talimat verdi. Biz de ilçemizdeki tüm parktaki ağaçları horoz şekeri ile süsledik. Çocuklar ağaç dallarına asılan ve oyun gruplarına bırakılan horoz şekerlerine büyük ilgi gösterdi diye konuştu.

Başkan Orhan'a hem horoz şekerleri hem de kitaplar için teşekkür eden Yasin İnce (8), Oyun oynamak için parka geldiğimizde ağaçlarda horoz şekerlerinin olduğunu görünce şaşırdık. Bunların bizim için olduğunu öğrenince büyük bir sevinç yaşadık. Oruç olan horoz şekerlerini evine götürdü olmayan ise büyük bir iştahla yedi dedi.

Son dakika haberleri... AĞAÇLARA \'HOROZ ŞEKERİ\' ASIP, ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİLER
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri... AĞAÇLARA 'HOROZ ŞEKERİ' ASIP, ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİLER - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement