Polis bile şaşırdı! Avustralya'ya gönderilecek yorgandan 8 kilo uyuşturucu çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Polis bile şaşırdı! Avustralya'ya gönderilecek yorgandan 8 kilo uyuşturucu çıktı

Ankara'da polis, film sahnelerini aratmayan bir uyuşturucu operasyonuna imza attı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir kargo şirketi üzerinden Avustralya'ya gönderilmeye çalışılan yorganda 8 kilogram uyuşturucu madde ele geçirdi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

02.12.2020 14:38  Güncelleme: 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında, İran'dan Ankara'daki bir kargo firmasına yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisine ulaşıldı. Ekipler, uyuşturucu maddelerin İran uyruklu şüpheli Farsad Amiri (24) tarafından teslim alınarak başka bir kargo firmasıyla Avustralya'nın Sidney kentine gönderileceğini belirledi.

DEDEKTÖR KÖPEĞİ 'AVCI'NIN DİKKATİNDEN KAÇMADI

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, tespit edilen kargo firmasına giderek, tüm paketlerde arama yaptı. Üzerinde barkod ve isim bulunmayan paketi açan ekipler, bir yorgan ile karşılaştı. Dedektör narkotik köpeği 'Avcı'ya yorgan koklatıldı. 'Avcı'nın tepkisi üzerine yorgan muhafaza altına alındı.

Polis bile şaşırdı! Avustralya'ya gönderilecek yorgandan 8 kilo uyuşturucu çıktı

8 KİLOGRAM UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan detaylı incelemede yorgana emdirilmiş vaziyette yaklaşık 8 kilogram uyuşturucu madde metamfetamin ele geçirildi. Bunun üzerine kargo firmasında beklemeye başlayan ekipler, paketi almaya gelen Farsad Amiri'yi yakalayarak, gözaltına aldı. Şüphelinin yapılan üst aramasında, uyuşturucuyu yurt dışına gönderebilmek için diğer şüphelilerden aldığı 8 bin TL ile kargo evrakları ele geçirildi.

Polis bile şaşırdı! Avustralya'ya gönderilecek yorgandan 8 kilo uyuşturucu çıktı

PİYASA DEĞERİ YAKLAŞIK 4 MİLYON LİRA

Ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin yaklaşık 4 milyon lira olduğu belirlendi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Polis bile şaşırdı! Avustralya\'ya gönderilecek yorgandan 8 kilo uyuşturucu çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Polis bile şaşırdı! Avustralya'ya gönderilecek yorgandan 8 kilo uyuşturucu çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmit'te Tır İstinat Duvarına Çarptı
    14:38 İzmit'te Tır İstinat Duvarına Çarptı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen kazada, bakıma giden bir tır istinat duvarına çarptı. Sürücü hafif yaralı olarak kurtuldu. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Eski ortağının iş yerini bastı, kırılmadık eşya bırakmadı
    14:29 Eski ortağının iş yerini bastı, kırılmadık eşya bırakmadı

    Burdur'da eski ortağı ve akrabasının iş yerini sopayla basan bir kişi camı çerçeveyi aşağıya indirip marketin içini talan etti. Polis ekipleri tarafından yakalanan şahıs iş yeri sahibi şikayetçi olmayınca serbest bırakıldı. Olay dün akşam saatlerinde Burdur merkez Yeni Mahalle Seymen Caddesi üzerinde bulunan bir tekel bayide meydana geldi.

  • Çanakkale'de hükümlü yakalandı
    14:25 Çanakkale'de hükümlü yakalandı

    Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, hakkında 6 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.E., polis ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi. Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda F.E., İzmir Asliye Ceza Mahkemesi tarafından verilen cezası nedeniyle gözaltına alındı. Hükümlü, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.

  • Balıkesir'de Ramazan Bayramı denetimlerinde 3 milyon TL ceza kesildi
    14:18 Balıkesir'de Ramazan Bayramı denetimlerinde 3 milyon TL ceza kesildi

    Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı tatili dahil olmak üzere son bir haftada gerçekleştirdiği denetimlerde 417 aranan şahıs ve 925 araç sürücüsüne toplamda 3 milyon 232 bin TL para cezası kesti. Ayrıca, yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 417 şahıs yakalandı.

  • Kırklareli'de Okul Çevreleri ve Servis Araçları Denetlendi
    14:15 Kırklareli'de Okul Çevreleri ve Servis Araçları Denetlendi

    Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ve asayiş ekipleri, Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçlarının Denetimi Uygulaması kapsamında denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde servis araçlarının eksiklikleri kontrol edilirken, öğrencilerin emniyet kemeri takıp takmadığı da kontrol edildi. Ayrıca okul çevrelerinde çeşitli denetimler yapıldı ve öğrencilere hediyeler verildi. Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çocuk ve gençleri korumak için denetimleri sık sık tekrarlayacaklarını belirtti.

  • Adana'da Gölete Düşen Genç Hala Bulunamadı
    14:14 Adana'da Gölete Düşen Genç Hala Bulunamadı

    Adana'nın Kozan ilçesinde 6 gün önce gölete düşen genç hala bulunamadı. Ankara'dan Ramazan Bayramı tatili için ailesinin yanına gelen Oktay Sarıtiken (35), balık tutarken gölete düşerek kayboldu. Arama çalışmaları 6. gününde devam ediyor.


Advertisement