Ukraynalı Model Daria Kyryliuk'tan sonra ikinci vaka! Genç kadın, kendisinin ve annesinin eğlence mekanında darbedildiğini iddia etti - Son Dakika
3.Sayfa

Ukraynalı Model Daria Kyryliuk'tan sonra ikinci vaka! Genç kadın, kendisinin ve annesinin eğlence mekanında darbedildiğini iddia etti

Geçtiğimiz gün Çeşme'de Ukraynalı model Daria Kyryliuk'un yaşadığı darp olayının bir benzeri Ayvalık'ta bir genç kadının başına geldi. Darbedildiğini iddia eden 21 yaşındaki genç kadın mekan sahiplerinden şikayetçi olurken, işletmeciler ise durumun iftira olduğunu öne sürdüler.

09.08.2020 11:21  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık'ta gittikleri bir eğlence mekanında annesi ile birlikte darbedilidiğini iddia eden 21 yaşındaki Açelya Çelik, mekanın işletmecilerinden şikayetçi oldu. Darp raporunda burnunda kırık ve vücudunun çeşitli yerlerinde ezilmeler olduğu belirtilen genç kız, "Kadına şiddet artık son bulsun. Başka kimsenin başına gelmesini istemiyorum" dedi. Bunun aksine işletmeci Mukaddes A. ise kendisinin darbedildiğini ve yaşananların bir iftira olduğunu dile getirdi. Yaşanan bu olaylar geçtiğimiz günlerde Çeşme'de tatil yapan Ukraynalı manken Daria Kyryliuk'un gittiği bir eğlence mekanının görevlileri tarafından darbedildiği iddialarını akıllara getirdi.

Olay, 6 Ağustos Perşembe tarihinde Ayvalık Sarımsaklı Plajı'ndaki bir eğlence mekanında yaşandı. İddiaya göre, Açelya Çelik, annesi ve 2 arkadaşıyla birlikte gittikleri mekanda, işletmeci ile tartışmaya başladı. Sözlü başlayan gerginlik daha sonra kavgaya dönüştü. Açelya Çelik'in iddiasına göre, mekan çalışanı Sadık K., önce genç kadını kolundan çekti, direnince de yüzüne yumruk attı. Burnu kırılan ve yüzünde ezilmeler meydana gelen Çelik, aldığı darp raporunun ardından jandarmaya giderek ailesiyle ve arkadaşlarıyla birlikte şikayetçi oldu.

"BANA KÜFREDEN DE BİR KADIN"

O anlarda çok korktuğunu ve hala tehdit mesajlarını aldığını söyleyen Açelya Çelik, "Ayvalık Sarımsaklı'da annem ve arkadaşlarımla birlikte eğlenmek amaçlı bir beach club'a gittik. Sipariş verdik ve gelen içeceğin menüde yazılanla aynı olmadığını belirttik. Mekan sorumlusunu çağırdık. İçeceğin tadına bakmasını istedik ama pandemiden dolayı bakmak istemedi. Biz de anlayışla karşıladık ve çözüm bulmasını istedik. 'Siz bunu içmişsiniz ben ne yapabilirim?' dedi ve garsonlardan hesabı isteyip bizi küfürlerle mekandan kovdu. Ben tavrını yanlış bulduğumu söyleyince, kendisi de bir kadın ve bana küfretti.

Ukraynalı Model Daria Kyryliuk'tan sonra ikinci vaka! Genç kadın ve annesinin eğlence mekanında darp edildiği iddiası

"YÜZÜMÜ YUMRUKLADILAR"

Bu olanlara annesinin üzülerek tepki verdiğini söyleyen Çelik sözlerine "Daha sonra mekandakiler bize karşı çıkmaya çalıştılar. Daha sonra mekanın sahibi olan erkek bir kişi geldi kolumdan tutup beni sarstı ve gitmemizi istedi. Ben de 'ne yapıyorsun sen?' dediğim zaman yüzümü yumruklamaya başladı. Yüzümde hala şişlikler var" ifadeleriyle devam etti.

"ANNEME DE VURDULAR"

Annesine de küfürler edip vurduklarını iddia eden genç kadın, olaydan hemen sonra jandarmaya gittiklerini söyledi. Yapılan testte alkolsüz çıktığını söyleyen Çelik, "Daha sonra arkadaşım jandarmayı aradı. Jandarma geldi tutanak tutuldu. Beni hastaneye götürdüler. Burnumda kırık var. Darp raporum var. Kanama da oldu. Aynı şekilde anneme de vurdular. Jandarma bizi acile götürdüğünde alkol testi yaptılar zaten. 0.16 promil alkol çıktı. Jandarma da zaten alkolsüz olduğumuzu söyledi" sözlerine yer verdi.

Ukraynalı Model Daria Kyryliuk'tan sonra ikinci vaka! Genç kadın ve annesinin eğlence mekanında darp edildiği iddiası

"ŞİKAYETİNİZİ GERİ ÇEKMEZSENİZ SİZİ VURURUZ"

Mekan sahiplerinin olay sonrası kendisini tehdit ettiğini belirten Açelya Çelik şunları söyledi:

"Burnumda kırık var, dudaklarımda yüzümde ezilmeler var. Ama bunun dışında fiziksel acıdan çok manevi olarak bize uygulanan bu şiddet çok üzücü. Özellikle şu an Türkiye'de ve dünyada kadına şiddet bu kadar gündemdeyken ben öğrenciyim, gencim ve ailemle gittiğim bir yerde böyle bir şey yaşamayı hiç düşünmezken bizim bile başımıza geldi. O yüzden bu işin manevi boyutu ve bizi suçlamaları bizi psikolojik olarak üzen bir şey. Hala mesajlar geliyor sen suçlusun diye. Arkadaşlarıma mesaj atıp tehditler savuruyorlar. Ben sizi dava edeceğim diyor. Orada da zaten tehdit etmişlerdi. Şikayetinizi geri çekmezseniz İstanbul'a gelir sizi vururuz. Geleceğin mahvolur Açelya demişlerdi ve ben gerçekten korkmuştum. Sağ olsun jandarma her zaman yanımda olacağını söylediği için şikayetçi ve davacı oldum".

"MÜŞTERİ KAFAMA BARDAĞI FIRLATTI"

Öte yandan işletmenin sahiplerinden Mukaddes A.'nın da genç kadın ve yanındakiler hakkında darp iddiasıyla şikayette bulunduğu öğrenildi. Mukaddes A. yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

"Geçtiğimiz akşam, isminin sonradan Açelya Nisa olduğunu öğrendiğim hanım ve beraberindeki 3 kişi plajımıza gelmişlerdir. Bu kişiler içki siparişi verdikten sonra, servis edilen içkinin alkol miktarını az bulmuş, ilave istemişlerdir. Çalışanımız her müşteriye yaptığımız gibi güler yüzle müşterinin isteğini yerine getirmiştir. Aradan bir süre geçtikten sonra personelimiz, konu müşterinin beni çağırttığını söylemiştir. Ben yanına gidince de 'bu ne biçim içki… İç şunu…' diyerek beni azarlamış, ben, 'nasıl içeyim? Korona var. Hem sonuna kadar içmişsiniz' der demez müşteri bana hakaret ederek bardağı kafama fırlatmıştır. Çıkan gürültü üzerine müşteri ve bir çalışanım yanımıza koşmuş, avaz avaz bağıran kadını sakinleştirmek mümkün olmamıştır. Burnunun kanadığını söyleyen bu hanım kimsenin kendisine yumruk atmadığını, ancak beni yaraladığını çok iyi biliyor. Kibarca çıkıp gitmesini istediğimiz müşterinin neden böyle bir şeye teşebbüs ettiğini anlamakta zorlanırken, konuyu maşer-i vicdan boyutuna taşıyıp linç kampanyası başlatmasının ardında farklı amaçlar olabileceği düşüncesindeyiz" dedi.

Ukraynalı Model Daria Kyryliuk'tan sonra ikinci vaka! Genç kadın, kendisinin ve annesinin eğlence mekanında darbedildiğini iddia etti

"BİR KADIN OLARAK ASLA BİR KADINA ŞİDDET GÖSTERMEM"

Yazılı açıklamasına devam eden Mukaddes A., "Bir kadın olarak asla ve kata bir kadının şiddete uğramasına değil vesile olmak, düşünemem bile. Kadın işletmeci olmam nedeniyle hayli elit bir kesime hitap etmem, ailelerin bizim plajımızı tercih etmesi tesadüf değildir. Ben bir kadın ve hatta kadın hakları savunucularının bayrak taşıyıcılarından biri olarak ne kendi işyerimde ne de başka bir ortamda bir kadının şiddet görmesini tasvip etmem, edemem. Son olarak, bu hanım paylaşımlarında 20 çalışanın üzerine yürüdüğünü savunuyor. Şayet Brezilya'daki Cobacabana (kumsal) olsaydı buna inanılabilirdi. Gündüz 3 kişiyle yürüttüğümüz işimizi gece 2 kişiyle sürdürmek durumundayız. Bunların hepsi ispatlı şahitlidir. Konu yargıya intikal etmiştir. Herkes bir şeyler söyler ama esas olan orada bulunan diğer müşterilerimizin beyanıdır" ifadelerine yer verdi.

BİR YAZILI AÇIKLAMA DA GECE KULÜBÜNDEN GELDİ

Darp iddialarıyla gündeme gelen gece kulübü de yazılı açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"06.08.2020 gününden itibaren Mukaddes Altunbaş ve Beach işletme aleyhine sosyal medya ve basında, gazete manşet ve ana haberlerinde başlatılan sosyal linç ve suçlama-karalama kampanyasına karşı cevap hakkımız doğmuştur. Şöyle ki;

1-)Öncelikle "Kadına şiddete hayır" kampanyası gibi alkollü birkaç müşterinin çıkarttığı adi olaylar kadına şiddet şeklinde haber konusu verilmiştir. İşletme sahibi Mukaddes Altunbaş da bir kadın olup, erkek işletmecilerin kadına şiddet uyguladığı gibi bir haber zaten kesinlikle doğru değildir. Özellikle sosyal medya haberlerinde kadına darp –erkek şiddeti olarak yer alan isnatlarla, çok ağır ve haksız sinkaflı galiz küfür ve tehditlere müvekkilim maruz kalmıştır.

2-)Müştekilerin darp ve hakarete uğradığı iddiası tamamen kurgudur; gerçek dışıdır. Olay gecesi saat 02.00 sıralarında vuku bulup müştekilerin alkol aldıkları; hatta Açelya Nisa Çelik'in Milliyet.com.tr sitesinde video kaydında jandarma tutanaklarında 0.16 promil alkol çıktığı kendi ağzından dile getirilmiştir. Tabii olaydan saatlersonra alkol tetkiki yapıldığı da göz önüne alınmalıdır. Müştekinin Ayvalık Hastanesindeki 02.54'te adli tıp muayenesiiçin geçici rapor almak üzere başvurduğu ve 31. Sırada beklediği bilinmektedir. Ancak müştekinin alkollü olup olmaması değil haksız suçlamaları nedeniyle savunma ve olayları izah zorunluluğu hasıl olmuştur.

3-)Müşteki Açelyanın instagram sitesinde yorumlar kısmında ; " evrim.altas isimli yine müştekinin arkadaşının yorumu çok önemlidir; "Olay günü ordaydım hatta açelya sen ve liliyle oturuyordum ablam çağırdı MEKAN SAHİBİNİ MASAYA .BÜTÜN REZİLLİĞİ YAPAN SENSİN BİZİ BİLE UTANDIRDIN.LİLİDEN VE SENDEN HİÇ BEKLEMEZDİM .BEN MEKANIN ARKASINDAYIM.KADINA NELER YAPTINIZ"

Şeklindeki paylaşımı müşteki hemen kaldırmıştır; ancak ekran görüntü ve bu kişilerin tanıklığı Mahkeme huzurunda maddi gerçeği ortaya çıkaracaktır.

4-)08.08.2020 Tarihli 20.00 sularında @acelyanisa adlı hesaptaki paylaşıma gelen bir yorumda; dilara.kdz isimli Acelya Çelik'in bir arkadaşının yorumu da önemlidir; " İyice saçmaladın @ açelyanisa şiddet bitti şimdi taciz mi söz konusu bence senin niyetin belli sosyal medya fenomenlere özenerek dikkat mi çekmeye çalışıyorsun? BEN ORDAYDIM HER ŞEYİ GÖRDÜM HATTA SENİ KENARA ÇEKTİM KONUŞTUM ANLATTIN BANA DURUMU ŞİKAYETÇİ OLDUN TAMAM BIRAK ATTIĞIN İFTİRALAR ÇOK AĞIR BENCE BİR DAHA DÜŞÜN…"

Bu yorumda müştekinin arkadaşının samimi bir şekilde orada olduğu ve müştekiyle konuştuğu, çirkin yorum yapan kişiler için her şeyi gördüğünü, neyin nasıl olduğunu bilmeden yorum yapanlara karşı ,kendi rızasıyla paylaşımda ve itirazda bulunduğu önemli bir delildir.

5-)(https://www.milliyet.com.tr/gundem/ayvalikta-rezalet-anne-ve-kizi-bu-hale-geldi-6278096 ) MİLLİYET HABER SİTESİNDE OLAYI KENDİ AĞZINDAN MÜŞTEKİNİN ANLATTIĞI HABERDE, OLAY ANINDA ÇEKİLMİŞ BİR VİDEO GÖRÜNTÜSÜ PAYLAŞMIŞTIR Kİ, Bu görüntülü kayıtta herhangi bir kavga olmadığı, iddia edildiğinin aksine yumruklama olmadığı , müşteki Açelya'nın ayırmaya gelenbir kişinin kolunu tutması üzerine bağırdığı ve "ONLAR NASIL BİZİ ŞİKAYET ETTİYSE BİZ DE ONLARI ŞİKAYET EDELİM JANDARMA ÇAĞIRIN " şeklinde kendi sesi mevcuttur.Yine görüntü kayıtlarında kalabalık bir müşteri veya insan grubu içersinde müştekinin bağırıp çağırdığını görmekteyiz.İşletmenin şikayeti ve jandarmayı araması üzerine, müşteki tarafın jandarmaya gitmesi de olayların bizim izah ettiğimizşekilde olduğunu ispatlamaktadır.

Olayın oluş şekli de, müştekinin kendi sesinden/ görüntülü yayınlarından açıkça izlendiği üzere "İÇECEĞİ BEĞENMEDİĞİNİ, İŞLETME SAHİBİNİ ÇAĞIRDIĞINI VE KENDİ İÇTİĞİ BARDAKTAN İÇMESİNİ İSTEDİĞİNİ VE İŞLETMECİNİN DE KORONA VAR NASIL İÇEBİLİRİM ŞEKLİNDE İTİRAZIYLA KARŞILAŞTIĞINI " aynen ikrar etmektedir. Akabinden müşteki her ne kadar küfür edilerek işletmeden kovulduğunu ve bir erkek şahsın gelerek yumruk attığı iddiası gerçek dışı ve hayatın olağan akışına aykırıdır. Bu aşamada bardağı yere fırlattığını,masaları tekmelediğini ve çevredeki müşterileri rahatsız ederek hakaretler ettiğini ;kendilerini yerden yere attıklarını müştekinin ikrar etmemesi de doğaldır; ancak olay gecesine dair görgü tanıklarının anlatımlarıyla yargılama neticesinde gerçeğin ortaya çıkacağı ; adaletin tecelli edeceği de görülecektir.

KADINA ŞİDDETİN FAİLİ OLARAK SOYAL MEDYADA KÜFÜR VE HAKARETLERE-TEHDİTLERE UĞRAYAN İŞLETME SAHİBİ MUKADDES ALTUNBAŞ 2016 YILI MAGAZİN GAZETECİLERİ YILIN KADIN GİRİŞİMCİSİ ÖDÜLÜNÜ ALMIŞ CEMİYET HAYATINDA TANINMIŞ VE 4 YILDIR AYVALIK'TA BEACH CLUBÜ SORUNSUZ VE NİZASIZ İŞLETEN KANUNA SAYGILI BİR İŞLETMECİDİR.

Konu hakkında adli makamlara başvurduğumuzu, yargılama neticesinde verilecek hükmü ilerde paylaşmak üzere yargısız infazların önüne geçmek üzere Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız."

NE OLMUŞTU?

Tatil için Türkiye'de olan model Daria Kyryliuk, arkadaşlarıyla Çeşme'de bir mekanın güvenlik görevlileri tarafından darbedildiklerini iddia etti. Instagram hesabından kanlar içinde kalan yüzünün fotoğrafını paylaşan model, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Sessiz kalmak istemiyorum ve hikayemi bana, erkek arkadaşım ve grubumuza ne olduğunu anlatmak istiyorum. Momo Plajı'nın (Çeşme, Türkiye) güvenliği bize saldırdı. Dört kız (ben dahil) yüzüne yumruk atıldı ve çocuklar kötü yaralandı. Polise ayrıntılı raporlar verdik. Olanlara kör bir göz çevirip durmamalıyız." Saldırıdan sonra model Daria Kyryliuk ve arkadaşları Çeşme İlçe Emniyet müdürlüğüne şikayette bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Konu hakkında açıklama yapan mekan işletmesi ise iddiaları kabul etmedi.

Ukraynalı Model Daria Kyryliuk\'tan sonra ikinci vaka! Genç kadın, kendisinin ve annesinin eğlence mekanında darbedildiğini iddia etti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Ukraynalı Model Daria Kyryliuk'tan sonra ikinci vaka! Genç kadın, kendisinin ve annesinin eğlence mekanında darbedildiğini iddia etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Ank: Ne işiniz var bu barbar ülkede. Tatil yapacak ülkemi kalmadı ülke çetelerin mafyanın eline düşmüş 7 4 Yanıtla
  • tunç06: rezillik diz boyu olmuşşşş... 3 0 Yanıtla
  • aa: alkol şişede durduğu gibi durmuyor tabii... 1 0 Yanıtla
  • Mt: Aclar ondan orda burda dayak dedik diyorlar belki par kopaririz diye!! Ulkeme böyle kalitesiz ulkelerden kisiler vizesiz gelio malesef 0 0 Yanıtla
  • Katran: Malesef Antalya kemerden baslar izmirde sonlanir bu aralikta bu olaylar okadar cokki kirolar sarmis buralari 0 0 Yanıtla
  • Day: Şu zıkkımı az içseler hiçbirşey olmayacak 0 0 Yanıtla
  • T800: para koparmak dertleri galiba 0 0 Yanıtla
  • Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı
    08:21 Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı

    Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde mücadele eden Gizem, dokunulmazlık oyununda sakatlanarak yere düştü. Acı içinde kıvranan yarışmacı, hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, Gizem'in durumunun ciddi olduğunu ve yarışmaya devam edip edemeyeceğinin raporlarla belirleneceğini söyledi.

  • İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı
    08:19 İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı

    İzmir'de jandarma ekipleri tarafından PKK terör örgütüne yönelik MİT destekli şafak operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütüne üye olmak ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 5 Suriye uyruklu şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarma karakoluna götürüldü.

  • İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
    08:15 İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

  • Mahzen-13 operasyonlarında 2 çete çökertildi
    08:14 Mahzen-13 operasyonlarında 2 çete çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

  • İzmir'de MİT destekli operasyonda 5 PKK şüphelisi gözaltına alındı
    08:12 İzmir'de MİT destekli operasyonda 5 PKK şüphelisi gözaltına alındı

    İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütüne üye olmak ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 5 Suriye uyruklu şüpheli, İzmir İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen MİT destekli şafak operasyonunda gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarma karakoluna götürüldü.

  • Mersin'de PKK/KCK Operasyonu: 11 Gözaltı
    08:11 Mersin'de PKK/KCK Operasyonu: 11 Gözaltı

    Mersin polisi, terör örgütü PKK/KCK'ye yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler, kendilerine muhalif olarak gördükleri kişilere tehditler savurmak, baskı yapmak ve seçim irtibat bürosu açılışlarında terörü ve teröristi öven örgütsel sloganlar atmakla suçlanıyor. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda ise ruhsatsız silahlar ve örgütsel dijital materyaller ele geçirildi.

  • İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı
    08:06 İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı

    İzmir merkezli düzenlenen 'MAHZEN-13' operasyonlarında, Tahsim Aktaş ve Murat Hanaylıoğlu'nun liderlik ettiği 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucunda elebaşları dahil olmak üzere toplamda 25 şüpheli gözaltına alındı.

  • Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı
    08:05 Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı

    Mersin polisi, terör örgütü PKK/KCK'ye yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonda, şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ruhsatsız silahlar ve örgütsel dijital materyaller ele geçirildi.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Bağcılar'da kadın muhtar adayına 4 gün içinde ikinci kez silahlı saldırı
    01:53 Bağcılar'da kadın muhtar adayına 4 gün içinde ikinci kez silahlı saldırı

    Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi'nde muhtarlık seçimlerine katılan Münevver Adan, seçim ofisi olarak kullandığı yerin önüne kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından ikinci kez silahlı saldırıya uğradı. Adan, saldırıların tekrarlanmasından endişe duyuyor ve can güvenliğinden endişe ettiğini belirtiyor. Polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.


Advertisement