Biri kırmızı bültenle aranan iki terörist, Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu - Son Dakika
Güncel

Biri kırmızı bültenle aranan iki terörist, Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu

Biri kırmızı bültenle aranan iki terörist, Şırnak\'ta güvenlik güçlerine teslim oldu

Şırnak'ta, biri İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan iki terörist, ikna çalışmaları neticesinde güvenlik güçlerine teslim oldu. Böylece 1 Ocak'tan bugüne kadar ikna yoluyla teslim olan terörist sayısı 139'a yükseldi.

25.08.2020 22:48  Güncelleme: 22:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta biri İnterpol tarafından aranan 2 teröristin ikna yoluyla, güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

BİRİ İNTERPOL TARAFINDAN KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYORDU

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığının ikna çalışmaları neticesinde, 2 bölücü terör örgütü mensubu daha bugün Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu. Son olarak Irak'ta faaliyet gösterdiği öğrenilen örgüt mensuplarından birinin İnterpol tarafından kırmızı bülten ile uluslararası seviyede arandığı belirlendi.

İKNA YOLUYLA TESLİM OLAN TERÖRİST SAYISI 139'A YÜKSELDİ

2 örgüt mensubunun teslim olmasıyla birlikte 1 Ocak'tan bugüne kadar terör örgütünden sadece ikna yoluyla teslim olan terörist sayısı 139'a yükseldi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Biri kırmızı bültenle aranan iki terörist, Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Turkiye cumuriyeti devleti : Turk kürt kardeştir benim annem kürt babam turk saçma konuşmalara bakma olgun olalim bu dunya ve ahiteti düşünelim müslümanlık herşey den önemli dir müslümanlık olmasa bu dünyanin neye yarar 1 0 Yanıtla

Advertisement