İki çocuğuyla evine giden baba, sokak ortasında kurşunlandı - Son Dakika
3. Sayfa

İki çocuğuyla evine giden baba, sokak ortasında kurşunlandı

Zonguldak'ta, iki çocuğuyla evine giderken sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan 43 yaşındaki Şaban Köroğlu ağır yaralandı.

14.10.2020 20:58  Güncelleme: 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta, saat 19.00 sıralarında Meşrutiyet Mahallesi Papatya Sokak'ta meydana gelen olayda, alışveriş yaptıktan sonra iki çocuğuyla eve dönen Şaban Köroğlu, sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Tabancayla 3 el ateş edilirken, Köroğlu vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralandı. Silah sesleri üzerine dışarı çıkan vatandaşların haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, Köroğlu'nu 400 metre ilerideki Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Köroğlu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

POLİS, KAÇAN ŞÜPHELİ YA ŞÜPHELİLERİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, kaçan şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri de şeritle kapattıkları sokakta boş kovan aradı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İki çocuğuyla evine giden baba, sokak ortasında kurşunlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa İki çocuğuyla evine giden baba, sokak ortasında kurşunlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • engin: güzel ülkem mafya, çakal, çukalların fing atığı bir mecraya döndü..(( 0 0 Yanıtla
  • Hak: Topyekn cinnet halinde ülke. 0 0 Yanıtla
  • hakan: ülke teksas'a dönmüş, içişleri bakanı olacak zat, anayasa mahkemesi ile uğraşıyor... 0 0 Yanıtla
  • Gurbetci: Ben gurbetci olarak 1979 almanyaya geldim o yollarda aynen simdiki kimi terör karis karis caddelerde kol geziyordu, ve sonra 82 ihtilal oldu, simdi bakiyorum milletini kontrol edemeyen devlet, Milletin coluk cocuk herkesin belinde silah, ister ruhsatli isterli ruhsatsiz olsun, güvenligin disinda soruyorum bu silahlanma niye, devletin polisi var jandarmasi var, gelin almanyaya bu bakin hadi sdilahla bi silahla ya kalan, Anandan dogduguna on defa pisman ederler, neden kadin cinayetleri cogaldi, soruyorum türkiyede can güvenligi gercekten varmi? Tek acil cözüm derhal tüm silahlar yasaklansin, o Zaman görelim bakalim, umarim yetkililer bu yorumu okurlar 0 0 Yanıtla
  • Erkan sercan: Böyle insanlık olurmu be çocukların gözü önünde siz nasıl bir anadan çıktınız caniler 0 0 Yanıtla

Advertisement