Cinsel ilişki teklifini reddettiği için kendisini vuran sevgilisini öldürmüştü! Tutuklanmasına karar verildi - Son Dakika
3. Sayfa

Cinsel ilişki teklifini reddettiği için kendisini vuran sevgilisini öldürmüştü! Tutuklanmasına karar verildi

Bursa'da cinsel ilişki teklifini kabul etmediği için kendisini ayağından vuran erkek arkadaşını dayak yediği sırada öldüren kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

04.12.2020 03:07  Güncelleme: 08:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Kasım Salı günü saat 22.00 sıralarında Zehra Y. eğlenmek için sevgilisi İsmail İlgi'nin çiftlik evine gitti. Burada bir süre alkol alan ikiliden İsmail İlgi, iddiaya göre sevgilisi Zehra Y. ile ilişkiye girmek istedi. Zehra Y'nin kabul etmemesinin ardından içki içmeye devam eden İsmail İlgi, bu kez zorla ilişkiye girmeye çalıştı. Sevgilisinin bir kez daha direnmesi üzerine öfkelenen İsmail İlgi, yaşanan tartışmanın ardından Zehra Y'yi tabanca ile sağ ayağından vurdu.

ARBEDE ESNASINDA BAŞINDAN VURULDU

Yaralanan Zehra Y. acı içinde yere yığılırken, İsmail İlgi sevgilisini darp etti. Yaşanan arbede sırasında alkolün de etkisinde olan İsmail İlgi'nin elinden tabancayı alan Zehra Y., erkek arkadaşını başından vurdu. İsmail İlgi, kanlar içinde yere yığılırken, paniğe kapılan Zehra Y. polisi arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

TUTUKLANDI

Olay yerine gelen polis ekipleri, ikiliyi çiftlik evinde kanlar içinde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde başından vurulan İsmail İlgi'nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Zehra Y. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Savcının incelemesinin ardından İsmail İlgi'nin cansız bedeni Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Şüpheli Zehra Y. hastanedeki tedavisinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.

25 ADET SABIKA KAYDI ÇIKTI

Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Zehra Y., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Kadının tehdit ve yaralama gibi suçlardan 25 adet kaydının olduğu öğrenildi.

Cinsel ilişki teklifini reddettiği için kendisini vuran sevgilisini öldürmüştü! Tutuklanmasına karar verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Cinsel ilişki teklifini reddettiği için kendisini vuran sevgilisini öldürmüştü! Tutuklanmasına karar verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • İZMİRLİ: PİSLİKLER İKİSİDE BELASINI BULMUŞ 49 2 Yanıtla
  • KAFKAS KARTALI: SÖZ KONUSU KADIN OLUNCA HEMEN ANINDA TUTUKLANIYOR.ALEYNA ÇAKIRIN KATILLERİ HALEN DIŞARDA VE DİĞER KADIN CİNAYETLERİNDEDE YİNE AYNI YA SERBEST BIRAKILIYOR YA AZ CEZA İLŞE GEÇİŞTİRİLİYOR YADA ÖRTBAS EDİLİYOR YAZIKLAR OLSUN BU NASIL ADALET ERKEKLERİN EGEMENLİĞİ HAKİM OLAN BİR DÜNYADA BİR ÜLKEDE DEMOKRASİDEN KİMSE SÖZ ETMESİN HİÇ BİR PARTİ HİÇ BİR ERKEK SÖZ ETMESİN 4 2 Yanıtla
  • memoli: toprak olup çürüyecek bir gün niye reddediyorsun adamı 3 2 Yanıtla
  • serap: senin gibiler yüzünden kadınlığımdan utanıyorum pis kadın 2 1 Yanıtla

Advertisement