ANTALYA EVİN ÖNÜNDE BAĞLI KÖPEĞE SİLAHLI SALDIRININ 2 ŞÜPHELİSİ YAKALANDI - Son Dakika
Güncel

ANTALYA EVİN ÖNÜNDE BAĞLI KÖPEĞE SİLAHLI SALDIRININ 2 ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

Yusuf Sarı çiftinin evinin önünde bağlı köpeğe önce bıçakla saldırmak isteyip, ardından tabancayla ateş ederek yaralayan 2 saldırgan yakalandı.

03.05.2021 20:20  Güncelleme: 20:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yusuf Sarı çiftinin evinin önünde bağlı köpeğe önce bıçakla saldırmak isteyip, ardından tabancayla ateş ederek yaralayan 2 saldırgan yakalandı.

Serik'e bağlı Akçaalan Mahallesi Pazar Caddesi'nde oturan Teslime ve Yusuf Sarı çifti, 28 Nisan saat 21.00 sıralarında, güvenlik kamerasının kayıtlarına bakarken, yoldan geçen araçla evin önünde durulduğunu fark etti. Araçtan inen 2 kişinin ellerinde bıçakla evin önünde bağlı Kangal kırması çoban köpeği 'Cesur'a doğru yaklaştığını gören Teslime Sarı, hemen dışarı çıkıp, yanına gitti. Sarı'nın ne yaptıklarını sorduğu ve tepki gösterdiği 2 kişi, küfrederek, hızla olay yerinden kaçtı. Teslime Sarı da olayın ardından eve çıktı. Yaklaşık 15 dakika sonra evin önünden 3 el silah sesi geldiğini duyan çift, dışarı çıktıklarında, köpeğin kanlar içinde yattığını gördü. Karnından yaralanan köpek, ihbar üzerine gelen Serik Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından tedavi edilmek üzere veterinere götürüldü. Kamera görüntülerini izleyen çift, daha önce bıçakla gelen saldırganların bu kez tabancayla köpeğe ateş edip, kaçtığını gördü. Durumu polise bildiren Yusuf ve Teslime Sarı, şikayette bulundu. Polis de olayla ilgili inceleme başlattı.

Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Asayiş Büro Amirliği ekipleri olaya karışan şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Polis, Y.K. (25) ve K.B. (22) olduğu belirlenen şüphelileri olayda kullandıkları suç aleti tabanca ile evlerinde gözaltına aldı. Y.K. ve K.B.?nin poliste verdiği ifadede olay günü alkollü olduklarını söyledikleri öğrenildi. İşlemleri devam eden şüphelilerle ilgili polis ayrıca olayın gerçekleştiği saatte sokağa çıkma kısıtlaması olması nedeniyle kısıtlamaya uymadıkları için de idari para cezası uyguladı.

ANTALYA EVİN ÖNÜNDE BAĞLI KÖPEĞE SİLAHLI SALDIRININ 2 ŞÜPHELİSİ YAKALANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ANTALYA EVİN ÖNÜNDE BAĞLI KÖPEĞE SİLAHLI SALDIRININ 2 ŞÜPHELİSİ YAKALANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement