Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer'e bıçaklı saldırı - Son Dakika
3.Sayfa

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer'e bıçaklı saldırı

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, ilçede bir fabrikayı gezdiği esnada bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırıda Belediye Başkanı Sezer ve şoförü yaralandı. Başkan Sezer'in hayati tehlikesi bulunmazken şoförünün durumu ağır.

18.06.2020 10:31  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, T.S. isimli şahsın saldırısına uğradı. Saldırıda bıçak darbesiyle yaralanan Sezer'in şoförü Ünal Çelebi'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Gevaş Futbol Sahası yakınlarında meydana geldi. Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, futbol sahası yanındaki kilit taşı üretim fabrikasını gezdiği sırada, T.S. isimli kişinin saldırısına uğradı.

"BİZDEN MENFAAT TEMİN EDEMEDİĞİ İÇİN SALDIRDI"

Saldırıda şoförünün bıçakla yaralandığını ifade eden Başkan Sezer, "Kilit taşı fabrikasını açmaya hazırlanıyorduk. Ben de son hazırlıkları incelemek için gitmiştim. O sırada bize saldırdı. Saldırıda şoförüm Ünal Çelebi aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Şu an hayati tehlikesi devam ediyor. Ben ve polis korumam ise hafif sıyrıklarla atlattık. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle bizler hastaneye gittik. Şahsın bizden menfaat temin edemediği için saldırdığını düşünüyorum" dedi.

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer\'e bıçaklı saldırı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer'e bıçaklı saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ferit: şoförü var koruması var ama hiç adını duymadığımız bir ilçenin belediye başkanı.. 1 9 Yanıtla aysel: duymadıysan cahilliğine ver. 2 0
  • TFF : Bir torba kömürle çozerdiniz aslinda işi :) 3 4 Yanıtla
  • Talandar: Talan ettik desene 3 3 Yanıtla

Advertisement