Son dakika haberleri... GİRESUN RADYO D AİLESİNDEN SEL BÖLGESİNDEKİ ÇOCUKLARA OYUNCAK - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri... GİRESUN RADYO D AİLESİNDEN SEL BÖLGESİNDEKİ ÇOCUKLARA OYUNCAK

Son dakika haberleri... Giresun'da, sel kayıpları aranıyor (3)RADYO D ailesi, Giresun'da yaşanan selden olumsuz etkilenen ailelerin çocuklarına 3 bin oyuncak dağıttı.

02.09.2020 19:08  Güncelleme: 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'da, sel kayıpları aranıyor (3)

RADYO D ailesi, Giresun'da yaşanan selden olumsuz etkilenen ailelerin çocuklarına 3 bin oyuncak dağıttı. Radyo D programcıları Polat Labar ve Adem Metan da Dereli ilçesinden canlı yayın yaptı.

Radyo D programcıları, yayınlarında yaptığı anonslarla Giresun'da yaşanan selden olumsuz etkilenen ailelerin çocukları için oyuncak topladı. Çağrılara kayıtsız kalmayan pek çok dinleyici, kurum ve kuruluşların gönderdiği 3 bin oyuncak, Radyo D araçlarıyla Dereli ilçesine gönderildi. Radyo D programcıları Polat Labar ve Adem Metan da, sel bölgesine giderek, önce çocuklara oyuncak dağıttı daha sonra ise canlı yayın yaptı.

'ÇOCUKLAR GÜLERSE DÜNYA GÜLMEYE BAŞLIYOR'

Selin izlerinin silinmeye başladığını ifade eden Polat Labar, 'Sel felaketinin ardından devletin tüm varlığıyla sorunları çözmeye çalıştığı aşikar. Biz de Radyo D ekibi olarak, çocukların hayatlarına dokunalım dedik, dinleyicilerden, kamu, kurum ve kuruluşlarından yardım talep ettik Çocukların yüzerindeki tebessüme ortak olmak istedik çünkü çocuklar gülerse dünya gülmeye başlıyor' dedi.

'ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU GÖRMEK ÇOK KEYİFLİYDİ'

Adem Metan ise, 'Radyo D ailesi olarak ne yapabiliriz diye düşündük. Burada bulunan çocukların psikolojisini düzeltmek için dinleyenlerimize bir çağrıda bulunduk ve bize oyuncak göndermelerini istedik. Bir elçi olduk, bize gönderilen oyuncakları çocuklara ulaştırdık. Çocuklarımızın mutluluğunu görmek çok keyifliydi' şeklinde konuştu.

Son dakika haberleri... GİRESUN RADYO D AİLESİNDEN SEL BÖLGESİNDEKİ ÇOCUKLARA OYUNCAK
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri... GİRESUN RADYO D AİLESİNDEN SEL BÖLGESİNDEKİ ÇOCUKLARA OYUNCAK - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar hayatını kaybetti
    22:09 Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar hayatını kaybetti

    Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan ve kentin sevilen yüzü olan Bahri Dinar, geçtiğimiz hafta bir ağabeyini daha toprağa vermişti. Ancak uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İki ay içinde 2 kardeşini kaybeden ciğerci esnafı Bahri Dinar'ın cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Ünlü oyuncu Kenan Çoban da Bahri Dinar'ı yakın dostu olarak tanımlayarak başsağlığı dileklerini iletti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement