Son dakika haberleri! Hatay'da polisten hasta gence akülü motosiklet sürprizi - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri! Hatay'da polisten hasta gence akülü motosiklet sürprizi

Son dakika haberleri! Hatay\'da polisten hasta gence akülü motosiklet sürprizi

Son dakika haberleri: İskenderun ilçesinde nörofibromatozis (NF) hastası İhsan Kıbrıs'ın akülü motosiklet hayalini İlçe Emniyet Müdürlüğü gerçekleştirdi.

19.08.2020 16:05  Güncelleme: 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İskenderun ilçesinde nörofibromatozis (NF) hastası İhsan Kıbrıs'ın akülü motosiklet hayalini İlçe Emniyet Müdürlüğü gerçekleştirdi.

Sosyal medya hesabından "keşke benim de 3 tekerli akülü motosikletim olsa" şeklinde paylaşım yapan 24 yaşındaki İhsan Kıbrıs için İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş harekete geçti.

Temin edilen ve emniyet müdürlüğü binasına getirilen akülü motosiklet, ay-yıldızlı bayrak ve balonlarla süslenerek Kıbrıs'ın evine götürüldü.

Motosikleti evinin önünde gören Kıbrıs'ın sevinci gözlerinden okunurken, İhsan Kıbrıs ile babası, İlçe Emniyet Müdürü Güneş'e ve polislere teşekkür etti.

Aracını teslim alan Kıbrıs, polisler eşliğinde bir süre tur atıp, evine döndü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri! Hatay'da polisten hasta gence akülü motosiklet sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı
    20:29 İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı

    İstanbul Valiliği, bu gece saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. Meteorolojiye göre, İstanbul'da bu gece saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

  • 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma
    20:28 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma

    31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okuluna giden askeri ve polis personellerine 'Konuş, sen nerelisin?' diyen DEM Partili Süleyman Salğucak, seçim kanuna muhalefet suçundan dolayı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında 'Seçim kanununa muhalefet' ve 'Seçmenin oy kullanmasını engelleme' iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.


Advertisement