Isparta'da motosikletin çarptığı yaşlı çift yaşamını yitirdi - Son Dakika
3. Sayfa

Isparta'da motosikletin çarptığı yaşlı çift yaşamını yitirdi

Isparta'da motosikletin çarpttığı yaşlı çift yaşamını yitirdi Bayramda gelecek çocukları için alışveriş yapan yaşlı çifti ölüm dönüş yolunda yakaladı Isparta'da motosikletin çarptığı yaşlı çift yaşamını yitirdi, motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

06.07.2022 22:33  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da motosikletin çarptığı yaşlı çift yaşamını yitirdi Bayramda gelecek çocukları için alışveriş yapan yaşlı çifti ölüm dönüş yolunda yakaladı
ISPARTA - Isparta'da motosikletin çarptığı yaşlı çift yaşamını yitirdi, motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kaza Çünür Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre A. B. Ö.'nün kullandığı motosiklet, Çünür Mahallesinde ana cadde üzerinden yaya geçidinden geçmeye çalışan Mehmet ve Kıymet Saraç çiftine çarptı. Kaza sonrası 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sağlık görevlileri Saraç çiftinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazada yaralanan sürücü motosiklet sürücüsü ise ambulansla Şehir Hastanesine kaldırıldı. Çiftin cenazesi incelemenin ardından Isparta Şehir Hastanesi morguna götürüldü. Kaza sonrası olay yerinde savcı ve polis incelemelerde bulundu. Ahmet ve Kıymet Bekaş çiftinin bayramda gelecek çocukları ivin alışveriş yaptıktan sonra eve dönerken kazanın yaşandığı öğrenildi.

Isparta\'da motosikletin çarptığı yaşlı çift yaşamını yitirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Isparta'da motosikletin çarptığı yaşlı çift yaşamını yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement