Son dakika haberleri... İsrail İç İstihbarat Başkanı Bar, Filistin Devlet Başkanı Abbbas ile görüştü - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri... İsrail İç İstihbarat Başkanı Bar, Filistin Devlet Başkanı Abbbas ile görüştü

Son dakika haberleri... İsrail İç İstihbarat Başkanı Bar, Filistin Devlet Başkanı Abbbas ile görüştü

Son dakika haberi: İsrail İç İstihbarat Servisi Şin-Bet'in (Şabak) yeni başkanı Ronen Bar'ın, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın yanı sıra Mısır İstihbarat Başkanı Abbas Kamil ve Ürdün istihbaratından yetkililerle görüştüğü bildirildi.

17.11.2021 15:27  Güncelleme: 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail İç İstihbarat Servisi Şin-Bet'in (Şabak) yeni başkanı Ronen Bar'ın, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın yanı sıra Mısır İstihbarat Başkanı Abbas Kamil ve Ürdün istihbaratından yetkililerle görüştüğü bildirildi.

İsrail basınındaki haberlere göre, ekim ayında göreve başlayan Bar, birkaç gün önce Ramallah'ta Filistin Devlet Başkanı Abbas ile bir araya geldi.

Görüşmede "güvenlik koordinasyonu ve Gazze" dosyalarının ele alındığı kaydedildi.

Bar'ın 14 Kasım Pazar günü de Mısır İstihbarat Başkanı Kamil ve diğer Mısırlı güvenlik yetkilileriyle görüştüğü belirtildi.

Şin-Bet Başkanı'nın Mısır ziyaretinin, Kahire'nin "Gazze Şeridi'ndeki ateşkes ve Hamas- İsrail esir takası için çalıştığı" yönündeki haberlerin ardından gelmesi dikkati çekti.

Bar'ın, Mısır ziyareti öncesinde de Ürdün istihbaratından isimlerle bir araya geldiği aktarıldı.

Şin-Bet içinde farklı görevlerde bulunan Ronen Bar, İsrail hükümetinin onaylamasıyla ekim ayında 6 yıldır Şin-Bet Başkanı olan Nadav Argaman'dan görevi devralmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri... İsrail İç İstihbarat Başkanı Bar, Filistin Devlet Başkanı Abbbas ile görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement