Son dakika haberleri: Kağızman Belediyesinden Kovid-19 denetimi - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri: Kağızman Belediyesinden Kovid-19 denetimi

Son dakika haberleri: Kağızman Belediyesinden Kovid-19 denetimi

Son dakika haberleri: Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında zabıta ekipleriyle lokanta ve fırınları denetledi.

02.06.2020 15:45  Güncelleme: 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında zabıta ekipleriyle lokanta ve fırınları denetledi.

Belediye Başkanı Yıldız, koronavirüs nedeniyle kapatılan ve 1 Haziran itibarıyla açılan iş yerlerini gezerek esnasın sorun ve isteklerini dinledi.

Zabıta ekipleri de lokantalarda yemeklerin gıda mevzuatına uygunluğu ve insan sağlığını tehdit edip etmediğini kontrol etti.

Kağızman'da yaşayan vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıda tüketmelerinin kendileri için önemli olduğunu belirten Yıldız, "Halkımızın sağlığı bizim en önemli önceliğimiz, koronavirüs nedeniyle bir süre kapalı kalan bazı iş yerlerimiz 1 Haziran itibarıyla tekrar açıldı. Bizler de belediye olarak düzenli aralıklarla ilçemizde bulunan işletmelerde halkın sağlıklı ve güvenli tüketimini sağlayacak denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri: Kağızman Belediyesinden Kovid-19 denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement