Son dakika haberleri | Yanan evde elleri ve ayakları zincirli ölü bulundu, amcası 'Psikolojik sorunları vardı' dedi - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri | Yanan evde elleri ve ayakları zincirli ölü bulundu, amcası 'Psikolojik sorunları vardı' dedi

Son dakika haberi... KOCAELİ'nin Körfez ilçesinde evinde çıkan yangında hayatını kaybeden ve yapılan incelemelerde yangın sırasında elleri ve ayaklarının zincirle bağlı olduğu ortaya çıkan Ercan Dublacı (35), toprağa verildi.

14.04.2021 13:42  Güncelleme: 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
KOCAELİ'nin Körfez ilçesinde evinde çıkan yangında hayatını kaybeden ve yapılan incelemelerde yangın sırasında elleri ve ayaklarının zincirle bağlı olduğu ortaya çıkan Ercan Dublacı (35), toprağa verildi. Salih Dublacı yeğenin psikolojik sorunları olduğunu ve kendisini zincirle bağladıktan sonra evi ateşe verdiğini iddia etti.

Körfez Güney Mahallesi'nde önceki gün akşam saatlerinde 3 katlı binanın birinci katında yangın çıktı. Yangını görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Alevler kısa sürede evin tamamını kaplarken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Soğutma çalışmaları için eve giren itfaiye ekipleri ev içerisinde yanmış bir erkek cesedi gördü. Ölen kişinin ev sahibi Ercan Dublacı olduğu belirlendi. Dublacı'nın cesedi otopsi için morga götürüldü. Olayın ardından yapılan incelemelerde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ercan Dublacı'nın yangın sırasında elleri ve ayaklarının zincirle bağlı olduğu ortaya çıktı. Ercan Dublacı'nın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Körfez İlimtepe Belen Mezarlığı'na getirildi. Dublacı, burada kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

'ELİNİ VE AYAKLARINI BAĞLADIKTAN SONRA KİBRİTİ ÇAKMIŞ, İDDİASI'

Cenaze namazına katılan Ercan Dublacı'nın amcası Salih Dublacı, yeğeninin psikolojik sorunları olduğunu söyleyerek, evi onun yaktığını iddia etti. Yeğeninin ellerini ve ayaklarını zincirle bağladıktan sonra evi ateşe verdiğini söyleyen Salih Dublacı, "Cinlere karıştığını düşünüyoruz. Zaten eşi 9 sene önce ayrılmıştı 4 çocuğuyla beraber kalmıştı. Çocuklarının ikisi yuvada diğer ikisi de yanındaydı. Haliyle kafayı üşüttü. Zaten üç harflilerle yaşıyordu. Aşağıdan süngerleri yukarıya taşıdıktan sonra kendini zincirle bağlamış, elini ve ayağını bağladıktan sonra kibriti çakmış. Evi kendisi yakmış, psikolojisi bozuktu ne yaptığının bilincinde değildi." dedi.


- Körfezkocaeli
Son dakika haberleri | Yanan evde elleri ve ayakları zincirli ölü bulundu, amcası \'Psikolojik sorunları vardı\' dedi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri | Yanan evde elleri ve ayakları zincirli ölü bulundu, amcası 'Psikolojik sorunları vardı' dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement