Son dakika haberleri: Ordu Şehir Hastanesi için seferberlik - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri: Ordu Şehir Hastanesi için seferberlik

Son dakika haberleri: Ordu Şehir Hastanesi için seferberlik

Son dakika gündem haberi... Ordu Büyükşehir Belediyesi, kenti sağlık alanında sınıf atlatacak 900 yataklı Şehir Hastanesi için seferberlik ilan etti.

01.04.2021 12:08  Güncelleme: 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kenti sağlık alanında sınıf atlatacak 900 yataklı Şehir Hastanesi için seferberlik ilan etti. Hastane inşaatına ulaşımı sağlayacak olan güzergahlar iş makineleri ile doldu taştı.

Sağlık Bakanlığı tarafından Altınordu ilçesinde 300 bin metrekare arazi üzerine yapılacak 900 yatak kapasiteli Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaat çalışmaları başladı. Proje, ihale süreçleri tamamlanan ve yer teslim sözleşmesi imzalanan Ordu Şehir Hastanesi'ne ilk kazma vuruldu. Yüklenici firma, iş makineleriyle hastane binasının temel kazı çalışmasını gerçekleştiriyor.

Dört koldan ulaşım sağlanacak

"Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu" sloganıyla, altyapı, ulaşım, üstyapı, tarım ve turizm alanında birçok proje ve yatırımı hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, sağlık alanında kente büyük ivme kazandıracak olan şehir hastanesi için seferberlik ilan etti. Hastaneye, şehrin dört bir yanından ulaşım için Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Bölgede arı gibi çalışma var

İlk olarak Ordu Giresun karayolundan yaklaşık 2 kilometrelik bağlantı yolu açmak üzere ekipler bölgeye gönderildi. Ayrıca, Kargın Deresi'nde menfez çalışması yapıldı. Alt temel malzemesi serim çalışmalarının devam ettiği yolun bir hafta içerisinde kullanıma açılması hedefleniyor. Öte yandan, Melet Irmağı üzerinde yeni yapılan köprü üzerinden geçen yolla birlikte, hastaneye direkt ulaşım sağlayacak olan bulvar içinde planlamalar tamamlandı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri: Ordu Şehir Hastanesi için seferberlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı
    08:08 TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı

    Son dönemde birbirinden skandal görüntülerin yer aldığı ve tepkilerin odağında yer alan sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan yeni bir video tartışma yarattı. 2 haftalık hamile olduğunu belirten genç bir kadın paylaştığı videoda çocuğuna baba aradığını ifade etti. Videoya not düşen genç kadın "2 haftalık hamileyim. Çocuğuma baba arıyorum, adam gibi adam" dedi.

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.


Advertisement