Sahte altın bozdurmak isterken suçüstü yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Sahte altın bozdurmak isterken suçüstü yakalandı

Yozgat'ta sahte altın bozdurmaya çalışan bir şahıs, kuyumcunun durumu fark ederek polisi araması üzerine suçüstü yakalandı. Yaşananlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

07.10.2020 10:29  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sorgun ilçesinde meydana gelen olay, dün öğle saatlerinde Çay Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Hüseyin Doğan'a ait kuyumcuda yaşandı. Uğur Y. (37) kuyumcuya, 22 ayar altın bileziği bozdurmak istediğini söyledi. Bileziğin sahte olduğunu anlayan Hüseyin Doğan, polisi aradı. Doğan, beraberinde bulunan bir kişi ile Uğur Y.'yi kollarından tutup, kaçmasını engelledi. Kısa sürede gelen polis ekipleri, Uğur Y. ile kiralık otomobilde bekleyen kardeşi Rıdvan Y.'yi (25) gözaltına aldı. Olay anı ise kuyumcunun güvenlik kamerasına yansıdı.

Sahte altın bozdurmak isterken suçüstü yakalandı

OTOMOBİLDE 4 SAHTE BİLEZİK ELE GEÇİRİLDİ

Uğur Y. ile kardeşi Rıdvan Y.'nin kiraladıkları otomobil ile başka bir kentten geldikleri belirlenirken, araçta yapılan aramada 4 sahte bilezik bulundu. Haklarında sahtecilik suçundan çok sayıda sabıka kaydı olduğu saptanan kardeşler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi.

Sahte altın bozdurmak isterken suçüstü yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Sahte altın bozdurmak isterken suçüstü yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • uşaklı..: hep söylüyoruz cezalar arttırılsın bak bakalım hırsızlık dolandırıcılık artıyormu azalıyormu..lütfen artık cezalar arttırılsın bıktık hırsızından uğursusuzdan.. 5 0 Yanıtla
  • istanbullu: mal kuyumcunun sahte olduğunu anlamayacagınımı sandı 5 0 Yanıtla genç: belliki bu acemi , genelde ,iş yoğunken dükkan kalabalıkken gelirler çalışan dalgın yoğun olduğunda hemen sıyrılırlar 3 0
  • andsmero: bekçi polis değildir 0 0 Yanıtla

Advertisement