ŞEHİT ASTSUBAY ATAŞ'IN CENAZESİ ELAZIĞ'A GETİRİLDİ - Son Dakika
Güncel

ŞEHİT ASTSUBAY ATAŞ'IN CENAZESİ ELAZIĞ'A GETİRİLDİ

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş'ın (21) naaşı defnedilmek üzere Kovancılar ilçesine getirildi.

02.10.2022 13:06  Güncelleme: 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş'ın (21) naaşı defnedilmek üzere Kovancılar ilçesine getirildi. Şehit Ataş için, Merkez Camii'nde tören düzenlendi. Törene Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Vali Ömer Toraman, 8'inci Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Nurettin Alkan, şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. İl Müftüsü Selami Aydın tarafından kıldırılan cenaze namazı ve edilen duaların ardından şehidin yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

MÜFTÜ VASİYETİ HATIRLATTI

İl Müftüsü Selami Aydın, Şehit Ataş'ın sosyal medyada yayınlanan vasiyetini hatırlayarak, 'Şehidimizin bir vasiyeti var. Onu arkadaşlarına söylemiş. Bayramda babamın annemin elini öpün demiş. Şehidimizin emaneti babası ve annesi, milletimizin emanetidir. Yusuf şehidimizin ve bütün şehitlerimizin ellerinden öpüyoruz, onların sayesinde ayaktayızö dedi. Törenin ardında Şehit Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş'ın naaşı top aracına konularak aile mezarlığına götürüldü. Şehit Ataş, burada dualarla son yolculuğuna uğurlandı. (DHA)

Ahmet ÇÖTELİELAZIĞ,(DHA)

ŞEHİT ASTSUBAY ATAŞ\'IN CENAZESİ ELAZIĞ\'A GETİRİLDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ŞEHİT ASTSUBAY ATAŞ'IN CENAZESİ ELAZIĞ'A GETİRİLDİ - Son Dakika


Advertisement