Silah kaçakçılığı baskınında nesli tükenmekte olan hayvanlar ele geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Silah kaçakçılığı baskınında nesli tükenmekte olan hayvanlar ele geçirildi

İstanbul'da yasa dışı silah operasyonu düzenleyen polis iki adreste çok sayıda mühimmat ele geçirdi. Polisin adreslerden birinde nesli tükenmekte olan hayvanlara rastlaması ise operasyonun en şaşırtıcı anı oldu.

21.08.2020 11:54  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yasa dışı silah ticareti yapan zanlı operasyonla yakaladı. Silivri'de bir eve düzenlenen baskında ise nesli tükenmekte olan puma, iguana, rakun gibi havyanlar bulundu.

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Silah, Mühimmat ve Tehlikeli Madde Kaçakçılığı Büro Amirliği görevlilerince İstanbul genelinde yasa dışı silah ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. 19 Ağustos günü Güngören ve Silivri İlçelerinde düzenlenen operasyonlarda; 1 adet namlusu değiştirilerek orijinalliği bozulan tabanca, 3 adet av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca, 5 adet şarjör, 43 adet fişek, 25 adet av tüfeği fişeği, 14 adet sürgü, 1 adet açık namlu, 1 adet zımpara makinesi, 1 adet metal işlemeleri için kullanılan lazer makinesi, çok sayıda icra yayı, icra mili ve muhtelif tabanca aparatları ele geçirildi.

NESLİ TÜKENMEKTE OLAN HAYVANLAR BULUNDU

Öte yandan Silivri'deki ikamet bahçesinde yapılan aramalarda ise nesli tükenmekte olan hayvanlara rastlandı. İkamet bahçesinde bulunan Puma, iguana, savannah cins kedi, tavus kuşu, rakun, flamingo, deve kuşu, yabani kaz ve çok sayıda değişik cinslerde hayvan, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İl Orman Müdürlüğü'ne teslim edildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli H.Ç. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca "adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı" tedbiri ile serbest bırakıldı.

Silah kaçakçılığı baskınında nesli tükenmekte olan hayvanlar ele geçirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Silah kaçakçılığı baskınında nesli tükenmekte olan hayvanlar ele geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • FARUK : YÜCE ALLAH KORUMUŞ HAYVANLARI. 4 1 Yanıtla
  • Candan: vay anasını 2 1 Yanıtla
  • Bambam: Aynasızlar iş başında biraz insanları rahat bırakın adaletinizi 0 0 Yanıtla

Advertisement