Son dakika haberleri | - Telabyad'da hastane temeli atıldı, PTT şubesi açıldı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri | - Telabyad'da hastane temeli atıldı, PTT şubesi açıldı

Son dakika haberine göre - Telabyad'da hastane temeli atıldı, PTT şubesi açıldı Barış Pınarı Harekatı'yla PKK/YPG terör örgütünden arındırılan Suriye'nin Telabyad kentinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin temeli atıldı, PTT şubesi ise dualarla açıldı.

20.01.2021 18:10  Güncelleme: 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Telabyad'da hastane temeli atıldı, PTT şubesi açıldı

TEL ABYAD - Barış Pınarı Harekatı'yla PKK/ YPG terör örgütünden arındırılan Suriye'nin Telabyad kentinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin temeli atıldı, PTT şubesi ise dualarla açıldı.

Barış Pınarı Harekatı'yla PKK/YPG terör örgütünden arındırılan Suriye'nin Telabyad kentinde sağlık hizmetleri devam ediyor. Terör örgütünün bölgeden kaçarken ateşe verdiği Telabyad Devlet Hastanesinin Türkiye tarafından onarılarak son teknoloji cihazlarla uzun bir süre önce faaliyete geçirilmesinin ardından sağlık alanında yeni bir adım daha atıldı. Bölgede büyük bir ihtiyaç haline gelen Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin temeli atıldı. Yapılan duaların ardından butona basan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, hastanenin temeline ilk betonu döktü. Hastanenin çok kısa sürede tamamlanarak bölge insanına hizmet vermeye başlayacağını belirten Vali Erin, yeni hastanenin Telabyad halkına hayırlı olmasını diledi.

Telabyad'da geçen yıl mobil şube olarak hizmet vermeye başlayan PTT, sabit şubede hizmet vermeye başladı. Telabyad PTT Şubesinin hizmete sunulması öncesi düzenlenen açılış törenine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Telabyad Koordinatörü Oğuzhan Erdi Atak, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, PTT Genel Müdürü Hakan Gülten, Telabyad Mahalli Meclis Başkanı Vail El Hamdo ile az sayıda davetli katıldı. Vali Erin her iki kurumun da hayırlı olmasını diledi.

Son dakika haberleri | - Telabyad\'da hastane temeli atıldı, PTT şubesi açıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri | - Telabyad'da hastane temeli atıldı, PTT şubesi açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement