Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı

Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı Kocaeli'de polis ekiplerinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 7 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

30.06.2022 09:26  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı

KOCAELİ - Kocaeli'de polis ekiplerinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 7 kişi yakalanarak gözaltına alındı. İfadeleri alınan sanıklardan 4'ü serbest bırakılırken 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik Derince ve İzmit'te çalışma başlatıldı. Çalışmalar neticesinde ekipler tarafından yapılan operasyonda 4.85 gram metanfetamin, 1.45 gram sentetik kannabinoid, 1 hassas terazi, 2 tane uyuşturucu madde kullanımında kullanılan Payp aparatı ve 21 fişek ele geçirildi. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere emniyete getirildi. İfadelerinden sonra adliyeye sevk edilen şahıslardan 4'ü serbest bırakılırken F.B., G.G. ve R.A.K. isimli 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 7 şüpheliden 3\'ü tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bilecik'te Kamyonun Kapağı Motosiklet Sürücüsüne Çarptı, Yaralı Var
    11:45 Bilecik'te Kamyonun Kapağı Motosiklet Sürücüsüne Çarptı, Yaralı Var

    Bilecik'te seyir halindeki bir kamyonun açılan kapağı, karşı yönden gelen bir motosiklet sürücüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan motosiklet sürücüsü, hastaneye kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Mudurnu'da çıkan yangın bitişiğindeki eve sıçradı
    11:43 Mudurnu'da çıkan yangın bitişiğindeki eve sıçradı

    Bolu'nun Mudurnu ilçesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Şans eseri yaralanan olmazken, yangın bitişiğinde bulunan eve de sıçradı. Yangın sonucunda 2 evde büyük oranda maddi hasar meydana geldi.

  • Eyüpsultan'da 2 Katlı Binada Çıkan Yangın Kısa Sürede Söndürüldü
    11:35 Eyüpsultan'da 2 Katlı Binada Çıkan Yangın Kısa Sürede Söndürüldü

    Eyüpsultan'da bulunan 2 katlı bir binada çıkan yangın kısa sürede tüm binaya yayıldı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek sıçramasını engelledi. Yangın anları ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yangın sonucunda çıkan dumandan etkilenen bir kadın hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu iyi. Yangının çıkış sebebi ise araştırılıyor.

  • Mardin'de Okul Çevreleri ve Servis Araçlarında Denetim Gerçekleştirildi
    11:31 Mardin'de Okul Çevreleri ve Servis Araçlarında Denetim Gerçekleştirildi

    Mardin Emniyet Müdürlüğü, çocuk ve gençlerin korunması amacıyla okul çevreleri ve servis araçlarında denetimler gerçekleştirdi. 26 ekip ve 60 personelin katılımıyla yapılan denetimlerde, 83 okul çevresi, 8 internet salonu, 11 kahvehane ve kafe, 21 market, büfe ve tekel bayii, 3 şans oyunu bayii, 19 park, bahçe, umuma açık yer ve 9 metruk bina denetlendi. Ayrıca 944 şahıs sorgulandı ve 72 servis aracı kontrol edildi. Denetimler sonucunda 2 sürücüye cezai işlem uygulandı.

  • Konya'da Kontrolden Çıkan Otomobilin Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı
    11:27 Konya'da Kontrolden Çıkan Otomobilin Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı

    Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin demir çitlere çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, sağlık ekipleri tarafından Kulu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Trabzon'un Of ilçesinde silahlı saldırı: 3 yaralı
    11:27 Trabzon'un Of ilçesinde silahlı saldırı: 3 yaralı

    Trabzon'un Of ilçesinin Sulaklı Mahallesi'nde bir araçtan inen kişiler tarafından silahla ateş açıldı. E.H., M.A.Ş. ve Ş.Ö. isimli üç kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Of Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Şüphelilerden biri yakalanırken, diğer iki şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • Beylikdüzü'nde Motosiklet Hırsızı Ayağı Alçılı Yakalandı
    11:24 Beylikdüzü'nde Motosiklet Hırsızı Ayağı Alçılı Yakalandı

    Beylikdüzü'nde bir motosikletin çalındığı ihbarı üzerine polis, güvenlik kamerası görüntülerinden ayağı alçılı hırsızı tespit etti ve yakaladı. Şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • İstanbul'da markete giden kişinin otomobili gasbedildi, 2 şüpheli gözaltına alındı
    11:24 İstanbul'da markete giden kişinin otomobili gasbedildi, 2 şüpheli gözaltına alındı

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Beylikdüzü'nde bir kişinin markete gitmek için park ettiği otomobili gasbettikleri iddia edilen 2 şüpheliyi yakaladı. Şüpheliler, araç sürücüsünün kız arkadaşını yolda indirdikten sonra otomobille kaçmıştı.

  • Henüz ömrünün baharındaydı! Diş teknisyeni Nurşah'ın acı sonu
    11:21 Henüz ömrünün baharındaydı! Diş teknisyeni Nurşah'ın acı sonu

    İstanbul Kağıthane'de otomobilin kontrolünü kaybeden diş teknisyeni Nurşah Kılınç, aracın bariyerleri aşarak elektrik direğine çarpması sonucu feci şekilde can verdi. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

  • Bilecik'te Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Vatandaşları Dolandırıcılığa Karşı Uyarıyor
    11:16 Bilecik'te Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Vatandaşları Dolandırıcılığa Karşı Uyarıyor

    Bilecik'te Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yanında dolandırıcılığa karşı uyarmaya devam ediyor. Beşiktaş Mahallesi Pazar alanı, 4 adet işyeri ve bir kıraathaneyi ziyaret ederek 62 vatandaşı 'Dolandırıcılık ve İletişim Yoluyla Dolandırıcılık' konusunda bilgilendirdi.

  • Bilecik'te 2 yıl hapis cezası ile aranan zehir taciri tutuklandı
    11:16 Bilecik'te 2 yıl hapis cezası ile aranan zehir taciri tutuklandı

    Bilecik Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 'Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak' suçundan 2 yıl hapis cezasıyla aranan bir şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheli şahıs, adli makamlarca Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi.

  • Mardin'in Artuklu ilçesinde silahlı ve bıçaklı kavgaya karışan 2 şahıs tutuklandı
    11:16 Mardin'in Artuklu ilçesinde silahlı ve bıçaklı kavgaya karışan 2 şahıs tutuklandı

    Mardin'in Artuklu ilçesinde aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan sözlü tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Olaya karışan 4 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramada ise 1 adet tabanca, 1 adet şarjör, 5 adet mermi ve 1 satır ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslardan F.A. ve H.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Advertisement