Vali maskelerini satın almıştı...Hem tedavisi başladı, hem de maaş bağlandı - Son Dakika
Güncel

Vali maskelerini satın almıştı...Hem tedavisi başladı, hem de maaş bağlandı

Vali maskelerini satın almıştı.

25.09.2020 21:36  Güncelleme: 22:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali maskelerini satın almıştı...Hem tedavisi başladı, hem de maaş bağlandı

ELAZIĞ - Elazığ Valisi Erkaya Yırık'ın maske satarken görüp maskelerinin hepsini satın aldığı ve ilgilenilmesi için talimat verdiği parkinson hastası Veysel Keke'nin hem tedavisine başlandı hem de engelli maaşı bağlandı.

Önceli gün Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında denetimlere katılan Vali Erkaya Yırık, cadde üzerinde karşılaştığı maske satan Parkinson hastası Veysel Keke'nin maskelerini satın alıp, rahatsızlığı ile ilgili bilgileri aldıktan sonra ilgilenilmesi için talimat vermişti.Talimatın arından Vefa Sosyal Destek Grubu harekete geçerek bugün Veysel Keke'yi evinden aldı ve Fethi Sekin Şehir Hastanesine götürdü. Parkinson hastası olan Keke, hastanede muayene edilerek ilaç tedavisine başlandı.Ayrıca engel durumuyla ilgili heyet raporu alınan Keke'ye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından engelli maaşı bağlandı.

Vali Yırık memnuniyetini dile getiren Veysel Keke,"Valime çok teşekkür ederim, bana bir baba ve ağabey gibi sahip çıktı. Allah ondan razı olsun, onu başımızdan eksik etmesin"diyerek teşekkür etti.

Öteyandan Keke'nin sağlık durumunun düzenli olarak takip edileceği bildirildi.

Vali maskelerini satın almıştı...Hem tedavisi başladı, hem de maaş bağlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali maskelerini satın almıştı...Hem tedavisi başladı, hem de maaş bağlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement