Son dakika haberleri: Vali Yerlikaya, Mısır Çarşısı'nda korona virüs denetimine çıktı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri: Vali Yerlikaya, Mısır Çarşısı'nda korona virüs denetimine çıktı

Gelen son dakika haberine göre İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığının Covid-19 denetimleri genelgesi kapsamında Mısır Çarşısı'nda yapılan denetlemelere eşlik etti.

06.08.2020 17:18  Güncelleme: 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığının Covid-19 denetimleri genelgesi kapsamında Mısır Çarşısı'nda yapılan denetlemelere eşlik etti.

Bayram tatili nedeniyle yaşanan kalabalıklarda korona virüs tedbirlerine dikkatlerin azalması üzerine İçişleri Bakanlığı dün konuya dikkat çekerek 81 vilayette denetimlerin artırılmasını istedi. "Sağlık İçin, Hepimiz İçin" sloganıyla başlatılan korona virüs denetimleri çerçevesinde İstanbul'un tüm ilçelerinde ortak zamanlı denetlemeler gerçekleştirildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da Mısır Çarşısı'nda yapılan denetimlere eşlik etti. Vali Yerlikaya, vatandaşlar ile sık sık muhabbet ederek alınan tedbirlere uyulmasını istedi.

Vali Yerlikaya Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "İstanbul genelinde gerçekleştirdiğimiz Korona virüs tedbirleri denetimine katıldık. İçişleri Bakanlığımızın Genelgesi kapsamında 39 ilçemizde tüm alanlarda denetimlerimiz devam ediyor" ifadelerini kullandı.

(İHA)

Son dakika haberleri: Vali Yerlikaya, Mısır Çarşısı\'nda korona virüs denetimine çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri: Vali Yerlikaya, Mısır Çarşısı'nda korona virüs denetimine çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan yangında müstakil ev kullanılamaz hale geldi
    22:48 Karabük'te çıkan yangında müstakil ev kullanılamaz hale geldi

    Hanköy köyünde Ramazan Yazıcı'ya ait 2 katlı müstakil evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kısa sürede büyüyen alevler tüm evi sardı. İhbar üzerine adrese jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Eskipazar Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen yangında ev kullanılmaz hale geldi.

  • Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı
    22:39 Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı

    Antalya'nın Kepez ilçesinde bir iş yerinde çıkan tartışma sonucu, iş yeri sahibinin oğlu olan şüpheli, minibüsle yol kenarında bekleyen 2 kişinin üzerine sürdü. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, diğer kişi yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Gökhan Tepe konseri
    22:39 Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Gökhan Tepe konseri

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda şarkıcı Gökhan Tepe, Merkez Parkı'nda konser verdi. Konseri çok sayıda kişi izledi ve Tepe'nin en sevilen parçalarına müzikseverler eşlik etti. Tepe'nin performansı, dinleyiciler tarafından alkışlandı.

  • Muğla Vali Yardımcısı: Geçen yıl 6,5 milyon turist ağırladık
    22:38 Muğla Vali Yardımcısı: Geçen yıl 6,5 milyon turist ağırladık

    Muğla Vali Yardımcısı Murat Sarı, Muğla'nın geçen yıl yaklaşık 6,5 milyon yerli ve yabancı turisti misafir ettiğini belirtti. Sarı, klasik turizmin yanı sıra kültürel, gastro turizm, spor turizmi ve sağlık turizmi gibi konularda da çalışmalar yaptıklarını ve hedeflerinin daha sürdürülebilir ve gelir getiren bir turizm anlayışını benimsemek olduğunu söyledi. Muğla ve çevresinin antik çağlardan günümüze inanç ve sağlık turizmi açısından önemli bir coğrafya olduğunu vurgulayan MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar ise üniversitenin sürdürülebilir turizmi teşvik etmek için çeşitli projeler yürüttüğünü belirtti.


Advertisement