Son dakika haber: Yangında evi ve tüp bebek parası kül oldu - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber: Yangında evi ve tüp bebek parası kül oldu

Son dakika haberlerine göre Edirne'nin Havsa ilçesinde çıkan yangında tedavisi için biriktirdiği parası ve evi küle dönen kadın, "Tedavi hayalim de yarım kaldı" dedi.

13.04.2022 23:04  Güncelleme: 23:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Havsa ilçesinde çıkan yangında tedavisi için biriktirdiği parası ve evi küle dönen kadın, "Tedavi hayalim de yarım kaldı" dedi.

Edirne'nin Havsa ilçesine bağlı Şerbettar köyünde yaşayan Rasim ve Hatun Balcı çiftinin evinde yangın çıktı. Yangın sırasında alevlerin içinde kalan Hatun Balcı, son anda kendini dışarı atıp canını zor kurtardı. Yangın itfaiye ve köy halkının müdahalesiyle söndürülürken ev kullanılamaz hale geldi.

Yaşanan olayı anlatan Hatun Balcı, "Gözümü açtığımda evin bütün tavanlarının yandığını gördüm. Dışarı çıktığımda her yer yanıyordu. Eşimi ve itfaiyeyi aradım. Komşularımla beraber hortumlarla su sıkmaya başladık. Ne evimiz, eşyamız, paramız hiçbir şeyimiz kalmadı. Hayalimiz de yarım kaldı" açıklamasında bulundu.

"ÜZERİMİZDEKİ KIYAFETLERİMİZDEN BAŞKA BİR ŞEY KALMADI"

Eşinin aramasıyla hemen eve geldiğini anlatan Rasim Balcı da, "Eve geldiğimde her yer alev alev yanıyordu. Yapılacak hiçbir şey yoktu, ev birden balon gibi söndü. Ocağımız söndü. Üzerimizdeki kıyafetlerimizden başka bir şey kalmadı" dedi.

(Şener Urfa/İHA)

Son dakika haber: Yangında evi ve tüp bebek parası kül oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haber: Yangında evi ve tüp bebek parası kül oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement