Cumhurbaşkanlığı, Erdoğan'ın Külliye'de CHP'li bir siyasetçi ile görüştüğü iddialarını yalanladı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanlığı, Erdoğan'ın Külliye'de CHP'li bir siyasetçi ile görüştüğü iddialarını yalanladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Külliye'de CHP'li bir siyasetçiyle görüştüğü iddialarına ilişkin açıklama yapan İletişim Başkanı Fahrettin Altun "İddialar gerçek dışı" dedi.

21.11.2019 12:14  Güncelleme: 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li bir siyasetçinin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettiği ve Erdoğan'ın kendisine "CHP'nin genel başkanı olmalısın" dediği iddialarıyla ilgili İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan yalanlama geldi. Altun, "Böyle bir görüşme olmamış, böyle bir diyalog gerçekleşmemiştir" dedi.

CHP'de 37. Kurultay süreci başlarken Sözcü gazetesinde Rahmi Turan'ın köşesinde gündeme getirdiği, CHP'li bir ismin 9 Kasım'da Beştepe'ye plakası değiştirilmiş araçla gizlice giderek Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la görüştüğü ve Erdoğan'ın " Türkiye'nin güvenliği için senin CHP genel başkanı olman gerekir. Düşün karar ver. Memleketin iyiliği için bu gerekli. Ben de yardımcı olurum" dediği iddiası tartışma yaratmıştı.

İSİMLER HAVADA UÇUŞMUŞTU

Rahmi Turan'ın bu yazısının ardından gerek sosyal medyada gerekse kulislerde bu ismin kim olduğuna dair tahminlerde bulunuldu. CHP'den ihraç edilen Öztürk Yılmaz, partiden ayrılan ve Şişli Belediye Başkanlığı'na DSP'den aday olan Mustafa Sarıgül'ün yanı sıra Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu gibi isimler gündeme gelmişti.

YALANLAMA GELDİ

İletişim Başkanı Fahrettin Altun konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ne Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ne de başka bir yerde böyle bir görüşmesi olmamış, söz konusu köşe yazısında geçen böyle bir diyalog gerçekleşmemiştir" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanlığı, Erdoğan\'ın Külliye\'de CHP\'li bir siyasetçi ile görüştüğü iddialarını yalanladı

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanlığı, Erdoğan'ın Külliye'de CHP'li bir siyasetçi ile görüştüğü iddialarını yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement