Son Dakika: İstanbul'da trafikte kadın sürücüye saldıran Emre Etyemez tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Son Dakika: İstanbul'da trafikte kadın sürücüye saldıran Emre Etyemez tutuklandı

Son dakika: İstanbul'un Alibeyköy ilçesinde, trafikte sinirlendiği kadın sürücüye saldıran Emre Etyemez, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

14.08.2020 19:29  Güncelleme: 20:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Alibeyköy'de trafikte tartıştığı kadın sürücüye saldıran ve otomobilin ön camını kıran Emre Etyemez, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alibeyköy'de dün akşam trafikte tartıştığı Sena Koçak Genç'e hakaret ederek aracının ön camını kırdığı gerekçesi ile gözaltına alınan Emre Etyemez, emniyet işlemlerinin ardından hakkında soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

İKİ SUÇTAN TUTUKLAMAYA SEVK EDİLDİ

Emre Etyemez, "Hakaret", "Mala zarar verme" ve "Kasten basit yaralama" suçlarından savcıya ifade verdi. Etyemez, savcılık sorgusunun ardından, "Mala zarar verme" ve "Kasten basit yaralama" suçlarından tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

TUTUKLANDI

Emre Etyemez, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sena kardeşimize saldıran kişi biraz önce çıktığı mahkemede tutuklandı. Trafikte karşılıklı saygı ve anlayış hepimiz için önemli. Saygıya yol verelim. Sena kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Son Dakika: İstanbul\'da trafikte kadın sürücüye saldıran Emre Etyemez tutuklandı

Son Dakika Güncel Son Dakika: İstanbul'da trafikte kadın sürücüye saldıran Emre Etyemez tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (75)

  • turgut: kadın ne yaptı ki adamöyle yaptı,durduk yere yapacak degılya kadınada ceza verılmesı lazım eger suçççlu ise 13 79 Yanıtla Targit: Yani zaten kadinin onune kirmis hastaneye gidecem bahanesiyle kadinda duduk calmis.kadin suc bile yapsa o kadar kabalik olur mu.sen bu yorumu nasil yazdin sen de tehlikeli adamsin 0 0 Ali koylu: Ne biliyonda ne konusuyon anten 0 0 Kara: Ailenden birinin başına gelince sorgularsın Turgut ne yaptı diye ayıp ayıp trafikte olmuş olay ne yapabilir ki bu kadar he 0 0 Haklısın: Adamı çileden çıkartırlar sonra masumu oynarlar ..insallah burda adamı kınayanların başınada versin.bir kadın tarafından delirtirlerse akıllarına bu adam gelsin.başına gelmiyen anlamaz 0 0 ibrahim yücel : Yaptığı şey senin yakının olsun da böyle yorum yapar mısın acaba?önce saygı sonra anlayış. 0 0
  • yoksul: bir hafta sonra serbest kalır sonra tekrar aynı magandalık sürer gider 35 6 Yanıtla
  • kara: artık içer de de sinirini ve erkekliğini gösterir 37 4 Yanıtla
  • 123: acık olsa yemezdi 13 23 Yanıtla
  • ömer: sosyal medya olmasa tutuklanmazdı savcılar artık twitter a göre karar alıyor madem cezası var ilk salan savcı görevi kötüye kullanmaktan içeri alınsın nerde cumhuriyet başsavcıları 32 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement