İstanbul'da Tapu Yolsuzluğu Operasyonu: 41 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Tapu Yolsuzluğu Operasyonu: 41 Gözaltı

İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla, 'Kimliğini getir, tapuyu götür' sloganıyla 100 vatandaşı dolandıran 41 şüpheliye yönelik 8 ilde operasyon başlatıldı.

12.11.2018 09:42  Güncelleme: 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, 'Örgüt Kurma, Yönetme, Üye Olma', 'Nitelikli Dolandırıcılık' ve 'Belgede Sahtecilik' suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında operasyon için düğmeye basıldı. Yapılan operasyonlar sonucu 29 kişi gözaltına alındı.

100 VATANDAŞ EV SATMA BAHANESİYLE DOLANDIRILDI

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, bir şebekenin "Kimliğini getir tapuyu götür" şeklindeki radyo reklamıyla, özellikle maddi durumu iyi olmayan yaklaşık 100 vatandaşı ev satma bahanesiyle dolandırdığı bilgisi üzerine soruşturma başlattı.

41 DOLANDIRICIYA GÖZALTI KARARI VERİLDİ

Soruşturma kapsamında, "örgüt kurma, yönetme, üye olma", "nitelikli dolandırıcılık" ve "belgede sahtecilik" suçlarından 41 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

29 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan operasyonlar sonucu 29 kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyon kapsamında şüpheli şahısları yakalama ve arama faaliyetlerinin devam ettiği öğrenildi.

İstanbul\'da Tapu Yolsuzluğu Operasyonu: 41 Gözaltı

Son Dakika Güncel İstanbul'da Tapu Yolsuzluğu Operasyonu: 41 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement