Dehşetin ayrıntısı ortaya çıktı: Önce keserle öldürüp sonra yaktılar - Son Dakika
3.Sayfa

Dehşetin ayrıntısı ortaya çıktı: Önce keserle öldürüp sonra yaktılar

Dehşetin ayrıntısı ortaya çıktı: Önce keserle öldürüp sonra yaktılar

İzmir'in Çeşme ilçesinde kayıp ihbarı yapılan ve bekçilik yaptığı öğrenilen Adem Tan'ın cinayete kurban gittiği olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

17.05.2022 09:13  Güncelleme: 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çeşme ilçesinde kayıp ihbarı yapılan ve bekçilik yaptığı öğrenilen Adem Tan'ın cinayete kurban gittiği olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, kayıp olduğu ihbarı yapılan evli 2 çocuk babası ve inşaat bekçilik yaptığı öğrenilen Adem Tan'ın (66) bulunması için polis ekipleri çalışma başlattı. Harekete geçen ekipler, ilçede hurdacılık yapan Ümit G. ve imam nikahlı eşi Necla T.'nin, Adem Tan ile aralarında husumet olduğunu belirledi. Ekiplerin teknik ve fiziki takibinin ardından Ümit G. ile Necla T.'yi yakalanarak gözaltına alındı.

CESETTEN KURTULMAK İÇİN YAKMAYA ÇALIŞTILAR

Gözaltına alınan imam nikahlı çift emniyetteki sorgularında, Adem Tan'ın imam nikahlı eşini rahatsız ettiğini ve bu yüzden tartıştıklarını, tartışmanın üzerine de keserle başından vurarak öldürdüklerini ve cesetten kurtulmak için battaniyeye sarıp yaktıklarını söyledikleri ortaya çıktı.

Öte yandan, Ümit G. ve imam nikahlı eşi Necla T. emniyetteki işlemlerinin ardından 15 Mayıs'ta çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

(Akın Küçükkurt - Muhammet İsa Atagöz - İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Dehşetin ayrıntısı ortaya çıktı: Önce keserle öldürüp sonra yaktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da mağarada define faciası: 1 kişi öldü, mahsur kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor
    09:59 Bursa'da mağarada define faciası: 1 kişi öldü, mahsur kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor

    Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak kazı yapan definecilerden biri göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Mahsur kalan 2 kişi için kurtarma çalışmaları devam ediyor. Jandarma, AFAD ve JAK ekipleri olay yerine sevk edildi.

  • Ağrı'da Yaralı Halde Bulunan Şahin Tedavi Altına Alındı
    09:58 Ağrı'da Yaralı Halde Bulunan Şahin Tedavi Altına Alındı

    Ağrı Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından yapılan devriye faaliyeti sırasında yaralı bir şahin kuşu bulundu. Yaralı şahin, Ağrı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edilerek tedavi edilmeye başlandı.

  • Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu: 10 gözaltı
    09:57 Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu: 10 gözaltı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik 52 personel ile yapılan şafak operasyonunda 10 kişi yakalandı. Operasyonda uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirildi. Gözaltına alınan 9 kişi tutuklandı.

  • Geldikleri marketten telefon çalan şahıslar kamerada
    09:52 Geldikleri marketten telefon çalan şahıslar kamerada

    Başakşehir'de bulunan bir markette, 2 şüpheli, kasanın yanında bulunan telefonu çalmak için bir kişinin dalgınlığından faydalandı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olayda, bir şüpheli telefonu alıp cebine koyarken diğer şüpheli ise gözcülük yaptı.

  • Bursa'da facia ucuz atlatıldı: Freni boşalan kamyon eve girdi
    09:50 Bursa'da facia ucuz atlatıldı: Freni boşalan kamyon eve girdi

    Bursa'da freni boşalan kamyon önce elektrik direğine çarptı ardından eve girdi. Kazada yaralanan olmazken evde hasar meydana geldi. Kaza, dün saat 20.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Ortabağlar Mahallesi Huzur Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 ARJ 236 plakalı kamyon sürücüsü rampa aşağıya inerken frene bastığında aracı durduramadığını fark etti. Sürücü önce cadde üzerinde bulunan elektrik direğine ardından da eve çarparak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan olmazken evde hasar meydana geldi. Freni patlayan kamyon vinç ile girdiği evden çıkarıldı. Trafik ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Kadirli'de motosiklet kazasında genç hayatını kaybetti
    09:49 Kadirli'de motosiklet kazasında genç hayatını kaybetti

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 24 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Kadirli-Adana karayolu üzerinde Aydınlar köyü Kurukandak mevkiinde meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü dengesini kaybederek devrildi. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek genç sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • İznik'te Define Kazısı Yapan Bir Kişi Göçük Altında Hayatını Kaybetti
    09:47 İznik'te Define Kazısı Yapan Bir Kişi Göçük Altında Hayatını Kaybetti

    Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak kazı yapan definecilerden biri göçük sonucu hayatını kaybetti. Mahsur kalan 2 kişiye ulaşma çalışmaları devam ediyor. Jandarma, AFAD ve JAK ekipleri bölgeye sevk edildi.

  • Bursa'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi organ bağışında bulunmuş
    09:46 Bursa'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi organ bağışında bulunmuş

    Bursa karayolunda meydana gelen bir kazada ağır yaralanan üniversite öğrencisi Melek Karakaş, hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Kazadan 3 gün önce organ bağışında bulunduğu ortaya çıkan Karakaş'ın organları birçok hastaya umut olacak. Kazadan sonra serbest bırakılan motosiklet ve otomobil sürücüleri adliyeye sevk edilecek.

  • Bursa'da freni boşalan kamyon elektrik direğine çarptı ve eve girdi
    09:43 Bursa'da freni boşalan kamyon elektrik direğine çarptı ve eve girdi

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde freni boşalan bir kamyon, önce elektrik direğine çarptı ardından bir eve girdi. Kazada yaralanan olmazken evde hasar meydana geldi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Freni patlayan kamyon vinç yardımıyla evden çıkarıldı. Trafik ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Antalya'da Türk Kızılay'ın binasında çıkan yangın söndürüldü
    09:41 Antalya'da Türk Kızılay'ın binasında çıkan yangın söndürüldü

    Antalya'da Türk Kızılay'ın bulunduğu binanın çatısında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın kısa süren müdahalenin ardından söndürülürken, yapılan incelemede yangının klimadan çıktığı ve maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Polis ve itfaiye ekiplerinin yangının çıkışına yönelik incelemesi devam ediyor.

  • Edirne'de köy halkı kurt nöbeti tutuyor
    09:40 Edirne'de köy halkı kurt nöbeti tutuyor

    Edirne'nin Süloğlu ilçesine bağlı Sülecik Köyü başta olmak üzere civar köylerde aç kalan kurtların köylere inip hayvanları telef etmesi üzerine köylüler silahlanarak kurt nöbeti tutmaya başladı. Kurtların köye girişi güvenlik kamerasına yansıdı. Sürülerine saldıran kurtlara engel olmak için av tüfeğiyle nöbet tutan köylüler, yetkililerden yardım talep ediyor.

  • İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü operasyonunda DHKP-C'nin silahlı eylemlerine katılan Fehmi Oral Meşe yakalandı
    09:39 İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü operasyonunda DHKP-C'nin silahlı eylemlerine katılan Fehmi Oral Meşe yakalandı

    MİT'in koordinesinde İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube tarafından gerçekleştirilen operasyonda geçmiş dönemde DHKP-C'nin silahlı eylemlerine katılan Fehmi Oral Meşe yakalandı.


Advertisement