İzmir'de korkunç kaza: 2 ölü, 2 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'de korkunç kaza: 2 ölü, 2 yaralı

İzmir'de seyir halinde olan otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan 4 gençten 2'si hayatını kaybetti, 2'si yaralandı.

11.09.2020 01:29  Güncelleme: 08:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Torbalı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

AĞACA ÇARPARAK DURABİLDİ

Edinilen bilgiye göre kaza, İzmir Aydın yolu Kuşçuburun Mahallesi mevkinde meydana geldi. İddiaya göre Torbalı'dan İzmir istikametine seyir halinde olan 34 EG 4443 plakalı araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç yol kenarında bulunan ağaca çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

YOLCULARIN HEPSİ GENÇTİ

Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede sürücü İsmail Başak (23) ve araç içinde yolcu olan Mehmet Akın'ın (28) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Araç içerisinde bulunan ve kazada yaralanan Ali Fuat A. (23) ve Serhat E. (19) ise ambulansla Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

İzmir'de korkunç kaza: 2 ölü, 2 yaralı
İzmir\'de korkunç kaza: 2 ölü, 2 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'de korkunç kaza: 2 ölü, 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • NiL: gençler kim bilir ne kadar hızlı kullanıyorlardı aracı üzücü çok üzücü:( 2 0 Yanıtla
  • Ramazan t: Yav ne zevk alınır aşırı hızdan makastan anlamıyorum yazık değilmi hayatınıza ailenize değermi hiç üzüldüm ne denirki herkese örnek olsun bu trafikte ikide bir karşımıza çıkan canavarlara kendinizi düşünmüyorsaniz başkasını düşünün 1 0 Yanıtla
  • serhat: ÇOKK YAZIK OLDU GENÇLERE YİNE OCOKLARA ATEŞ DÜŞTÜ NE OLURDU BİRAZ DİKKATLİ ARABA SÜRSELERDİ. ALLAH AİLELERİNE SABIR VERSİN ÇOKK ÜZÜCÜ AMA ELDEN NE GELİR MEKANLARI CENNET OLSUN 1 0 Yanıtla
  • Bilecik'te asker eğlencesi adı altında havaya ateş açan şüpheli yakalandı
    11:32 Bilecik'te asker eğlencesi adı altında havaya ateş açan şüpheli yakalandı

    Bilecik'te düzenlenen asker eğlencesi sırasında havaya ateş açan şüpheli şahıs, polis tarafından yakalandı. Şahsın üzerinde bulunan tabanca ise el konuldu.

  • Motosikleti yatarak kullandı, canını hiçe saydı
    11:31 Motosikleti yatarak kullandı, canını hiçe saydı

    Bursa'da bir genç trafiğe çıktığı motosikletini yatarak kullandı. Canını hiçe sayan sürücünün o anları kameraya yansıdı. Bursa'da akıllara durgunluk veren olay Mudanya yolu üzerinde yaşandı. Anayola çıkan sürücü seyir halindeki iki tekerlekli aracı yatarak sürmeye başladı. Dakikalarca bu şekilde ilerleyen sürücü hem kendi, hem de trafikteki diğer sürücülerin canını hiçe saydı. Yürekleri ağza getiren görüntü vatandaşların kamerasına yansırken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

  • Kaçak kazı yaptığı çukurda böyle yakalandı: Delik deşik etmişler
    11:29 Kaçak kazı yaptığı çukurda böyle yakalandı: Delik deşik etmişler

    Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde tarihi eser operasyonunda 1 kişi metrelerce kazılan kuyuda suçüstü yakalandığı anlar kameralara yansıdı. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 3 ayrı adreste arama yapıldı. Metruk bir alanda yapılan aramada polis ekipleri, yaklaşık 15 metre kazılmış bir çukur buldu ve burada bir şüpheliyi suçüstü yakaladı. Toplamda 18 adet tarihi eser niteliğinde obje ve 5 adet kazı malzemesi ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Samsun'da Polis Ekipleri Öğrencilere Siber Zorbalık Konusunda Seminer Verdi
    11:18 Samsun'da Polis Ekipleri Öğrencilere Siber Zorbalık Konusunda Seminer Verdi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, SİBERAY Programı kapsamında bir alışveriş merkezinde Siberay Çizgi Filmini izlemeye gelen öğrencilere yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla afiş broşür çalışması yaptı. Ardından Canik Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencilerine siber güvenlik, teknoloji bağımlılığı, siber zorbalık ve dijital okuryazarlık konularında seminer düzenlendi. Toplamda 410 kişi seminerden yararlandı.


Advertisement