Son dakika haberi! Vali Köşger, alışveriş merkezinde Kovid-19 tedbirleri denetimine katıldı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi! Vali Köşger, alışveriş merkezinde Kovid-19 tedbirleri denetimine katıldı

Son dakika gündem haberi: İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Gaziemir ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) denetimine katıldı.

08.10.2020 16:53  Güncelleme: 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Gaziemir ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) denetimine katıldı.

Alışveriş merkezi girişinde ateşi ölçülen Köşger, Kovid-19 önlemlere ilişkin bilgi aldı.

Köşger, mağazalarda çalışanlara ve alışverişe gelenlere de uyarılarda bulundu.

Köşger, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kovid-19 ile mücadelenin topyekun yapılması gerektiğini belirterek, mutlaka maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması gerektiğini söyledi.

Bir basın mensubunun, kentteki Kovid-19 vakalarına ilişkin son durumu sorması üzerine Köşger, şöyle dedi:

"Sağlık Bakanımızın geçen hafta ifade ettiği yüzde 26 azalış gerçekleşti ama gene orada bir sabitlenme oldu. Onu da daha da aşağıya çekmek için uğraşıyoruz. Şu an çizgimiz düz çiziyor. Onu daha aşağıya indirmemiz lazım. Artış yok. Birkaç hafta öncesine göre yüzde 30'lar civarından bir azalma oldu ma orada sabitledik bir iki haftadır da onu aşağıya indirmeye çalışıyoruz. Hep birlikte bunu indireceğiz inşallah, üstesinden geleceğiz."

Alışveriş merkezinde yapılan denetimine Vali Yardımcısı Fatih Kızıltoprak, Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, İl Sağlık Müdürü Mehmet Burak Öztop, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ve diğer yetkililer katıldı.

Son dakika haberi! Vali Köşger, alışveriş merkezinde Kovid-19 tedbirleri denetimine katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi! Vali Köşger, alışveriş merkezinde Kovid-19 tedbirleri denetimine katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement