Son dakika... Kaçırıldı, sekreteri intihar etti, bakıcısı ise ölü olarak bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika... Kaçırıldı, sekreteri intihar etti, bakıcısı ise ölü olarak bulundu

Son dakika 3. sayfa haberi... Kaçırıldı, sekreteri intihar etti, bakıcısı ise ölü olarak bulundu Sekreteri intihar etmişti Gaziantepli ünlü iş adamı Ahmet Şireciye ait villada ölü olarak bulunan yabancı uyruklu Muna Rai isimli kadının cansız bedeni, yapılan otopsi sonrası ülkesine gönderilmek üzere yetkililere teslim...

22.08.2020 17:31  Güncelleme: 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaçırıldı, sekreteri intihar etti, bakıcısı ise ölü olarak bulundu

Sekreteri intihar etmişti

GAZİANTEP - Gaziantepli ünlü iş adamı Ahmet Şireciye ait villada ölü olarak bulunan yabancı uyruklu Muna Rai isimli kadının cansız bedeni, yapılan otopsi sonrası ülkesine gönderilmek üzere yetkililere teslim edilirken, İş adamının sekreterinin de daha önce intihar ettiği ortaya çıktı.

Olay, dün öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi Erikçe bölgesinde bulunan Çamlıbel Villaları'nda meydana geldi. İddiaya göre, Gaziantep'in önde gelen iş adamlarından Ahmet Şireci'ye ait lüks villada bakıcı olarak çalıştığı iddia edilen Nepal uyruklu 22 yaşındaki Muna Rai, evin bahçıvanı tarafından odasında ölü olarak bulundu. Yaşanan olayın ardından hayatını kaybeden Nepal uyruklu genç bakıcının naaşı Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından ülkesine gönderilmek üzere yetkililere teslim edildi.

Nepal uyruklu kadının kesin ölüm nedeni ise yapılan incelemenin ardından belli olacak. Kendini asarak intihar ettiği öne sürülen olayla ilgili geniş çaplı incelemenin sürdüğü belirtildi. Yaklaşık 8 gün önce Antalya'dan bir bakıcı şirketi tarafından gönderilen Nepalli kadının aileden kimsenin olmadığı villada çalışmaya başlaması ise dikkat çekti. İş adamı ve ailesinin bir aydır Gaziantep dışında tatilde olduğu öğrenildi.

Sekreteri de intihar etmişti

Gaziantep'te yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlayan iş adamı Ahmet Şireci'nin daha önce de sekreterinin intihar ettiği öğrenildi. Ünlü iş adamı 2013 yılında aracının önü kesilerek kaçırılmasının ardından, polis ekiplerinin nefes kesen operasyonuyla kurtarılmıştı.

Son dakika... Kaçırıldı, sekreteri intihar etti, bakıcısı ise ölü olarak bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika... Kaçırıldı, sekreteri intihar etti, bakıcısı ise ölü olarak bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
    13:56 Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

    Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde görev yapan 51 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Doğan, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Doğan için cenaze töreni düzenlendi ve cenazesi memleketine gönderildi.

  • Tekirdağ Kapaklı'da Bayram Tatili Boyunca 525 Bin Lira Cezai İşlem Uygulandı
    13:52 Tekirdağ Kapaklı'da Bayram Tatili Boyunca 525 Bin Lira Cezai İşlem Uygulandı

    Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Ramazan Bayramı tatili boyunca 471 araç ve sürücü kontrol edildi. İncelemeler sonucunda trafik kurallarını ihlal eden 138 araç ve sürücüye toplamda 525 bin 357 lira trafik idari para cezası uygulandı. Ayrıca, denetimler sırasında vatandaşlara trafik kurallarına uymaları için bilgilendirici el broşürleri dağıtıldı.

  • Büyükçekmece'de Lahmacun Restoranına Silahlı Saldırı
    13:52 Büyükçekmece'de Lahmacun Restoranına Silahlı Saldırı

    Büyükçekmece'de bulunan bir lahmacun restoranının şubesi, motosikletli 2 saldırgan tarafından 9 el ateş edilerek saldırıya uğradı. Olayın ardından saldırganlar kayıplara karışırken, polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışmalara başladı. Aynı restoranın Esenyurt şubesi ise bir gün önce motosikletli şahıslar tarafından kurşunlanmıştı.

  • Aksaray'da kaçak cep telefonu aparatlarını satan iş yerine operasyon düzenlendi
    13:46 Aksaray'da kaçak cep telefonu aparatlarını satan iş yerine operasyon düzenlendi

    Aksaray'da kaçak cep telefonu aparatlarını satan bir iş yerine jandarma tarafından düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. Operasyonda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 6 adet akıllı saat, 37 adet cep telefonu şarj aleti, 38 adet kulaklık, 7 adet hoparlör ve 9 adet araç telefon tutacağı bulundu. İş yeri sahibi gözaltına alındı ve olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

  • Kastamonu'da Belediye Başkanı ile Görüşemediğini İddia Eden Şahıs İntihara Kalkıştı
    13:38 Kastamonu'da Belediye Başkanı ile Görüşemediğini İddia Eden Şahıs İntihara Kalkıştı

    Kastamonu'da belediye başkanı ile görüşmek isteyen bir şahıs, görüşemediğini iddia ederek CHP İl Başkanlığına gitti ve parti binasında intihar girişiminde bulundu. Polis ekipleri tarafından ikna edilen şahıs kurtarıldı.

  • Şanlıurfa'da Bohçacı Kılığındaki 3 Kadın Hırsızlık Yaptı
    13:35 Şanlıurfa'da Bohçacı Kılığındaki 3 Kadın Hırsızlık Yaptı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bohçacı kılığında bir eve giren 3 kadın hırsız, yüklü miktarda para ve ziynet eşyası çaldı. Hırsızların eve giriş ve çıkışları güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

  • Kilis'te hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
    13:35 Kilis'te hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı

    Kilis'te hırsızlık suçundan aranan ve 14 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.S, Barış Mahallesi'nde yakalandı. Yakalanan hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Marmaris'te inşaat kazasında 1 ölü, 1 yaralı: 4 kişi gözaltına alındı
    13:34 Marmaris'te inşaat kazasında 1 ölü, 1 yaralı: 4 kişi gözaltına alındı

    Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler mahallesinde dün akşam meydana gelen inşaat kazasında bir işçi hayatını kaybetti, bir işçi yaralandı. Olayın ardından şantiye şefi ve yüklenici firma yetkilisi dahil olmak üzere 4 kişi gözaltına alındı. Marmaris Kaymakamlığı geniş çaplı soruşturma başlatırken, iş güvenliği uzmanları olay yerinde incelemelerde bulunuyor.

  • Model Natalie Reynolds, köpekbalığına kötü muamele suçlamasıyla eleştirildi
    13:31 Model Natalie Reynolds, köpekbalığına kötü muamele suçlamasıyla eleştirildi

    Natalie Reynolds, köpekbalığının sırtına oturup anüsünü yaraladığı ve hayvana kötü muamelede bulunduğu bir video nedeniyle eleştirildi. Reynolds, köpekbalığını denizden çekip karaya çıkardıktan sonra sırtına bir koşum takarak kontrol etmeye çalıştı. Ancak keskin derisi nedeniyle hayvandan indi ve yaralandı. Reynolds, kuralları ihlal ettiği için eleştirildi.


Advertisement