Kaldırımda anneannesini beklerken yüzüne yumruk yiyen küçük kız neye uğradığını şaşırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Kaldırımda anneannesini beklerken yüzüne yumruk yiyen küçük kız neye uğradığını şaşırdı

Aksaray'da kurstan çıkan 13 yaşındaki kız çocuğu, kaldırımda anneannesini beklerken yoldan geçen bir şahıs, kıza yumruk atarak yoluna devam etti. Dudağından yaralanan ve ağlamaya başlayan kız çevredekiler destek oldu. Küçük kız anneannesi ile birlikte karakola gidip şikayetçi olurken, yaşanan anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

25.02.2021 11:25  Güncelleme: 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün Taşpazar Mahallesi Eski Sanayi Caddesi'nde meydana gelen olayda, Dilek E. (13), eğitim kursundan çıktıktan sonra bir süre yürüyüp, köşe başındaki kaldırımda anneannesi Saliha A.'yı beklemeye başladı. Ara sokaktan gelen, başında bere ve yüzünde cerrahi maske olan bir şahıs, Dilek E.'nin yüzüne yumruk atıp, yoluna devam etti.

POLİSE HABER VERİLDİ

Neye uğradığını şaşıran ve aldığı darbe sonucu dudağından yaralanan Dilek E., ağlamaya başladı. Durumu fark eden çevredekiler, hemen Dilek E.'nin yardımına koşup, polise de haber verdi. Bu sırada gelen Saliha A. da torunun ağladığını ve yaralandığını görünce endişelendi. İhbarla bölgeye gelen polis eşliğinde hastaneye gidip, sağlık kontrolünden geçen Dilek E., saldırgan hakkında şikayetçi oldu.

OLAY ANI KAMERADA

Öte yandan küçük kıza saldırı anı, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülere göre, Dilek E.'nin yüzüne, kaldırımda beklediği sırada ara sokaktan gelen başında bere ve yüzünde cerrahi maske bulunan erkek şüpheli, yumruk atıp, yoluna devam ediyor. Polis, kamera kayıtlarından saldırganın kimliğini belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı.

"HALA KORKUYORUM"

Olay sonrası hala korktuğunu ve psikolojik etkilendiği için sokağa dahi çıkmak istemediğini dile getiren Dilek E., yaşadıklarını anlattı. Dilek E., "Kurstan çıkıp caddede bir dükkanın önünde anneannemi bekliyordum. Bir anda yüzüme birisi vurdu ve gözüm karardı sonrasında da ağlamaya başladım. Bana vuran kişi yoluna devam etti. Oradaki esnaf durumu hemen polise bildirdi. O esnada anneannem de benim yanıma geldi. Polisle hastaneye ve ardından karakola gittik. Daha sonra dükkanların kamerasından vurulma anını izleyince bir kez daha panikledim" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZI RAHATLIKLA OKULA GÖNDEREMEYECEK MİYİZ?"

Saldırganın bir an önce bulunmasını ve gereken cezanın verilmesini isteyen anne Fatoş Taşcan ise "Kızıma bunu yapan kişinin bulunmasını istiyorum. Kızım büyük bir şok geçirdi. Biz de ailecek çok üzüldük. Ben olayı duyunca karakola gittim. Olay anının güvenlik kameralarını izleyince şok geçirdim. Hiç kimse bu şekilde çocuğunun başına böyle bir olayın gelmesini istemez. İçimiz rahat bir şekilde kursa ve okula gönderemeyecek miyiz? Bu kişinin kesinlikle bulunması istiyorum. Hiçbir annenin ve ailenin kaldıracağı bir şey değil. Kızım şu anda kursa gitmek istemiyor, özgüvenini yitirdi. Ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım" diye konuştu.

Kaldırımda anneannesini beklerden yüzüne yumruk yiyen küçük kız neye uğradığını şaşırdı
Kaldırımda anneannesini beklerken yüzüne yumruk yiyen küçük kız neye uğradığını şaşırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kaldırımda anneannesini beklerken yüzüne yumruk yiyen küçük kız neye uğradığını şaşırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Boranagabitlis: Zuhahaha eli çarpmıştır büyütmeyin devammm keeer 2 76 Yanıtla
  • Garip: Eli çarpmış diyen ler dikkat edin biride size carpmasın 52 2 Yanıtla
  • Asım : Yapanın yaptığı yanına kar kalırsa ortalık manyak dolar 47 0 Yanıtla
  • Hahaha: Eli çarpmış büyütülecek bişey yok zuhahaha 3 42 Yanıtla Abc: Zuhahaha ne demek, ormandamı yaşıyorsun 10 2
  • d: serbest bırakıldı haberini duymaktan bıktık yeterr 36 1 Yanıtla
  • mehmetcan: malesef diyorum gelecek günlerimiz daha da kötü olacak gibi yapan yapanın yanına kar kalıyor ceza olmayıncada insanlar sapıtıyor. allah yardımcımız olsun. 36 0 Yanıtla
  • merdo: BU NE YA ÇOCUKLARIMIZ GÜVENDE DEĞİLMİ PİSKOPATLAR SOKAKTA DEHŞET. BU KIZ ÖMÜR BOYU KORKARAK YAŞAR KİM VERECEK HESABINI. ATIN TIMARHANEYE ALÇAĞI. 34 2 Yanıtla
  • wivaldi: sözde yardıma koşanlar neden bir meydan dayağı atmamış olay adlı kontrol şartı serbest özür kıvırma psikolojim bozuk hatırlamıyorum ışık gördüm cin gördüm vs.vs. 32 3 Yanıtla
  • Doğrucu: İktidar ortakları çıkıp mafya babalarına benim dava arkadaşlarımdır derse şiddeti meşru göstermiş olur 22 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Bursa İl Jandarma Komutanlığı 'Huzur' uygulaması gerçekleştirdi
    17:25 Bursa İl Jandarma Komutanlığı 'Huzur' uygulaması gerçekleştirdi

    Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, asayiş terör ve narkotik olaylarına yönelik 'Huzur' uygulaması düzenledi. Uygulama kapsamında 5 bin 208 kişi sorgulandı ve aranan 41 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

  • Konya'da avukatı silahla yaralayan şüpheliler tutuklandı
    17:25 Konya'da avukatı silahla yaralayan şüpheliler tutuklandı

    Konya'nın Akşehir ilçesinde avukatı silahla yaraladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. Şüpheliler, Mersin'e kaçmışlardı ve güvenlik kamera kayıtları ve araç plakası sayesinde yakalandılar.

  • Samsun'da Gerçekleştirilen Operasyonlarda Silahlar Ele Geçirildi
    17:24 Samsun'da Gerçekleştirilen Operasyonlarda Silahlar Ele Geçirildi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarda ruhsatsız tabanca ve tüfekler ele geçirildi. Operasyonlar farklı ilçelerde gerçekleştirildi.

  • Salihli'de Menşei Belli Olmayan Sakatat ve Sazan Balığı Ele Geçirildi
    17:21 Salihli'de Menşei Belli Olmayan Sakatat ve Sazan Balığı Ele Geçirildi

    Manisa'nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan araçta menşei belli olmayan sakatat ve sazan balığı ele geçirildi. Ele geçirilen ürünler imha edilmek üzere yetkililere teslim edildi.

  • Fatih'te 'Ramazan hoca' olarak tanınan şahsın öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı
    17:15 Fatih'te 'Ramazan hoca' olarak tanınan şahsın öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı

    Fatih'te 'Ramazan hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin'i başkası zannettiğini öne sürüp bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şüpheliye yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, şüphelinin 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

  • Edirne'de toprağa gömülü ceset bulundu
    17:13 Edirne'de toprağa gömülü ceset bulundu

    Edirne'de Hıdırağa köyünde yaşayan Hamit Kır'ın kayıp ihbarı üzerine yapılan soruşturma sonucunda, 12 gündür kayıp olan Kır'ın cesedi Küçükdöllük Göleti yakınında toprağa gömülü halde bulundu. Ceset, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili köyde bir çiftlikte çalışan şüpheli gözaltına alındı.

  • Kastamonu Taşköprü'de Kavşakta Kaza: 1 Yaralı
    17:09 Kastamonu Taşköprü'de Kavşakta Kaza: 1 Yaralı

    Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza, Taşköprü ilçesi Çevreyolu Sanayi Sitesi kavşağında meydana geldi. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından Taşköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Fatih'te İSPARK'ta Silahlı Soygun: 110 Bin Dolar Çalındı
    17:08 Fatih'te İSPARK'ta Silahlı Soygun: 110 Bin Dolar Çalındı

    Fatih'te bulunan İSPARK'a motosikletle gelen 2 şüpheli, bir şahsı bacağından silahla vurarak 110 bin dolarını çaldı. Dehşete düşüren hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansırken, şüphelilerin yakalanmasına yönelik polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

  • Samsun'da bir kişiyi bıçakla yaralayan şahıs tutuklandı
    17:05 Samsun'da bir kişiyi bıçakla yaralayan şahıs tutuklandı

    Samsun'un Canik ilçesinde meydana gelen olayda, R.A. isimli kişi bıçaklı saldırıya uğradı ve yaralandı. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen A.C. isimli şahıs polis tarafından gözaltına alındı. A.C., mahkemeye çıkarıldıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Samsun'da Uyuşturucu Ticaretinden Gözaltına Alınan Kişi Tutuklandı
    17:05 Samsun'da Uyuşturucu Ticaretinden Gözaltına Alınan Kişi Tutuklandı

    Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan polis ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi edinilen B.T.'yi gözaltına aldı. B.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Balıkesir Gömeç'te uyuşturucu operasyonu: 4 zanlı gözaltına alındı
    17:01 Balıkesir Gömeç'te uyuşturucu operasyonu: 4 zanlı gözaltına alındı

    Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, jandarma tarafından yapılan operasyonda 4 zanlı gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda 17 adet sentetik uyuşturucu hap, 4 gram sentetik uyuşturucu, 11 gram kubar esrar, tabanca ve 17 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Balıkesir Susurluk'ta Uyuşturucu Operasyonu: 7 Zanlı Gözaltına Alındı
    17:00 Balıkesir Susurluk'ta Uyuşturucu Operasyonu: 7 Zanlı Gözaltına Alındı

    Balıkesir'in Susurluk ilçesinde, jandarma tarafından yapılan operasyonda uyuşturucu imal ve ticareti suçunu işlediği tespit edilen 7 zanlı gözaltına alındı. Operasyonda, kokain, sentetik uyuşturucu, esrar ve diğer uyuşturucu malzemeleri ile suç geliri ele geçirildi.


Advertisement