Son dakika... KARABÜK Minibüste çıkan yangın, çevredekiler tarafından söndürüldü - Son Dakika
Güncel

Son dakika... KARABÜK Minibüste çıkan yangın, çevredekiler tarafından söndürüldü

Son dakika güncel haberine göre Minibüste çıkan yangın, çevredekiler tarafından söndürüldüKARABÜK'ün Safranbolu ilçesinde, panelvan minibüsün motoru bir anda alev aldı.

07.08.2020 22:14  Güncelleme: 00:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Minibüste çıkan yangın, çevredekiler tarafından söndürüldü

KARABÜK'ün Safranbolu ilçesinde, panelvan minibüsün motoru bir anda alev aldı. Çevredekilerin yangın söndürme tüpleriyle müdahalesi ve pet şişelerle su dökmesi sonucu alevler söndürüldü.

Olay, öğleden sonra, Safranbolu Beştepeler mevkiinde meydana geldi. Ayhan Yavuz'un kullandığı 78 AAR 097 plakalı panelvan minibüs, hareket halindeyken motor kısmından bir anda alev aldı. Ayhan Yavuz minibüsü yol kenarında durdurup, indi. Bu sırada bölgeden geçen diğer sürücüler ve ormanlık alanda bulunan kişiler, durumu fark edip, Yavuz'un yanına gitti. Çevredekilerin bazıları yangın söndürme tüpleriyle bazıları da pet şişelerle su sıkarak, alevleri söndürmek için müdahaleye başladı. Müdahale sonucu yangın, kısa sürede söndürüldü. İhbar üzerine gelen itfaiye ekibi soğutma çalışması yaptı.

Son dakika... KARABÜK Minibüste çıkan yangın, çevredekiler tarafından söndürüldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika... KARABÜK Minibüste çıkan yangın, çevredekiler tarafından söndürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement