Son dakika haber | Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezinde mezuniyet heyecanı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber | Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezinde mezuniyet heyecanı

Son dakika haberine göre Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezinde (POMEM) eğitimlerini tamamlayan 472 polis adayı, törenle mezun oldu.

22.06.2022 15:16  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezinde (POMEM) eğitimlerini tamamlayan 472 polis adayı, törenle mezun oldu.

Karabük Valisi Fuat Gürel, 27'nci dönem mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, polis teşkilatının köklü bir kuruluş olduğundan bahsetti.

Mezunlara seslenen Gürel, "Sizler, zorlu bir eğitim sürecini tamamlayarak polis teşkilatımızın bir mensubu ve eşsiz bir parçası olmanın yanında necip milletimizin gönlünde de birer kahraman oldunuz. Asil bir vazife üstlendiniz. Arkadaşlarınızla omuz omuza vererek bayrak, silah ve kutsal değerlerimiz üzerine ettiğiniz yeminin şerefini, izzetini, haysiyetini ve gururunu ömür boyu yüreğinizde en güzel şekilde taşıyacaksınız. Türkiye Cumhuriyeti sizlerin sarsılmaz omuzlarınızda daima yükselecek ve şanlı bayrağımız, kutsal vatan toprakları üzerinde sonsuza dek dalgalanmaya devam edecektir." diye konuştu.

Polislere başarılar dileyen Gürel, ailelerine de teşekkür etti.

Törene, videokonferansla bağlanan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'ın telefonla aradığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da polis adaylarını tebrik etti.

Polis Akademisi Başkanlığı Güvenlik Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Bayram Ali Soner ve Karabük POMEM Müdürü Zekeriya Çoban'ın hitabının ardından mezunlar adına konuşan dönem birincisi Yasin Yaşar Erten, yaş kütüğüne plaket çaktı.

Tören yürüyüşü yapan polis adayları, yemin ettikten sonra keplerini havaya attı.

Polis adayları, program sonrasında arkadaşları ve aileleriyle kucaklaşarak sevinçlerini paylaştı.

Törene, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Duran, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Garip Gümüş, Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Hasan Başkök, İl Emniyet Müdür Vekili Rüştü Karakuş ve diğer ilgililer katıldı.

Son dakika haber | Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezinde mezuniyet heyecanı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber | Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezinde mezuniyet heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da asrın felaketinde iş yeri yıkılan Hakan Mutlu, seyyar berberlik yaparak geçimini sağlıyor
    10:19 Hatay'da asrın felaketinde iş yeri yıkılan Hakan Mutlu, seyyar berberlik yaparak geçimini sağlıyor

    Hatay'da yaşanan asrın felaketinde iş yeri yıkılan Hakan Mutlu, şimdi seyyar berberlik yaparak hayatını sürdürüyor. Depremzede esnaf, müşterilerini evlerinde ve iş yerlerinde tıraş ederek geçimini sağlıyor.

  • Adana'da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü
    10:19 Adana'da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

    Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde seyir halinde olan çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda tırda hasar meydana geldi.

  • Eskişehir'de Hava Değişimleri Arıcılığı ve Bal Üretimini Olumsuz Etkiliyor
    10:18 Eskişehir'de Hava Değişimleri Arıcılığı ve Bal Üretimini Olumsuz Etkiliyor

    Eskişehir İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bünyamin Yiğit, bölgede yaşanan sıcak ve soğuk hava değişimlerinin arıcılığı ve bal üretimini olumsuz etkilediğini belirtti. Yiğit, arıların mevsim değişikliklerine uyarlanabildiğini ancak bu yılki kışın olmaması nedeniyle arıların sürekli çalıştığını ve ömürlerinin kısalmasına yol açtığını ifade etti. Bu durumun bal üretimini olumsuz etkilediğini vurgulayan Yiğit, şurup ve ek takviyelerle arıların bahara hazırlanabileceğini söyledi.

  • Hayırsever, bakkalın veresiye defterindeki borçları ödedi
    10:16 Hayırsever, bakkalın veresiye defterindeki borçları ödedi

    Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde bir hayırsever, bakkalın veresiye defterindeki borçların tamamını ödedi. Hayırsever, markete borcu olan ailelerin yüzünü güldürdü. Bakkal sahibi, daha önce de benzer bir olayla karşılaştığını ve hayırseverlerin müşterilerin borçlarını sıfırladığını belirtti.

  • Hatay'da 250 Bin TL Değerinde Ziynet Eşyası Çalan 3 Şahıs Yakalandı
    10:15 Hatay'da 250 Bin TL Değerinde Ziynet Eşyası Çalan 3 Şahıs Yakalandı

    Hatay'ın Belen ilçesinde gerçekleşen hırsızlık olayının şüphelileri olan 3 şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahısların üst aramasında 250 bin TL değerinde çalıntı ziynet eşyası ele geçirildi. Tutuklanan şahısların yanı sıra, çalıntı malzemeler de sahibine teslim edildi.

  • Ağrı'da Jandarma Personelleri Mahremiyet Eğitimi Verdi
    10:15 Ağrı'da Jandarma Personelleri Mahremiyet Eğitimi Verdi

    Ağrı İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personelleri, Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri ile birlikte Balıksı ve Yakınca ilkokullarında mahremiyet konusunda eğitim verdi. Toplamda 283 kişiye verilen eğitimde KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı ve broşürler dağıtıldı. Jandarma personelleri öğrencilere Jandarma dergisi ve hediyeler verdi.

  • Kars'ta Polis Kaçakçılara Göz Açtırmıyor
    10:15 Kars'ta Polis Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

    Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda kaçak içki, telefon, silah ve etil ele geçirildi. Operasyon sonucunda 20 bin boş makaron, 23 şişe alkollü içki, 20 litre etil alkol, 9 cep telefonu, 10 elektronik sigara, 6 parfüm, 1 ruhsatsız tabanca ve 1 şarjör muhafaza altına alındı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınarak Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı. Kars Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılara yönelik operasyonların aralıksız devam edeceğini açıkladı.

  • Beylikdüzü'nde magandalar silahla havaya rastgele böyle ateş etti
    10:14 Beylikdüzü'nde magandalar silahla havaya rastgele böyle ateş etti

    Beylikdüzü'nde bir grup genç, kuru sıkı tabanca ile gece saatlerinde havaya ateş etti. Bu anları sosyal medyada paylaşan gençler polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayda kullanılan tabanca da ele geçirildi.

  • Samsunspor'un savunmacısı Lubo Satka sezonu kapattı
    10:14 Samsunspor'un savunmacısı Lubo Satka sezonu kapattı

    Samsunspor'un başarılı savunmacısı Lubo Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık sonrasında sezonu kapattığını açıkladı. Satka, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ameliyat olduğunu ve takım arkadaşlarını destekleyeceğini belirtti. Kulüp ise Satka'ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

  • Başkan Büyükkılıç, Öğrencilerle İftar Sofrasında Buluştu
    10:14 Başkan Büyükkılıç, Öğrencilerle İftar Sofrasında Buluştu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, öğrencilerle iftar sofrasında buluştu, vatandaşlar ile teravih namazı sonrası bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, 'Sizlerin hizmetkarıyım. Biz sizleri seviyoruz' dedi.

  • Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Su Sorununu Çözmek İçin Denizden Su Arıtma Sistemini Devreye Sokacak
    10:14 Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Su Sorununu Çözmek İçin Denizden Su Arıtma Sistemini Devreye Sokacak

    Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, genişletilmiş ve siyaset üstü bir ittifak oluşturarak halka güçlü bir seçenek sunduklarını belirterek, Bodrum'un su sorununu çözmek için denizden su arıtma sistemini devreye sokacaklarını açıkladı.


Advertisement