Karaköy'de başörtülü genç kızı darp eden kadının ilk ifadesi: Ben yapmadım - Son Dakika
Güncel

Karaköy'de başörtülü genç kızı darp eden kadının ilk ifadesi: Ben yapmadım

İstanbul Karaköy'de başörtülü öğrenciye saldıran kadının ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli ilk ifadesinde "Saldıran ben değilim. Olay saatinde orada değildim" dedi.

16.11.2019 14:21  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Karaköy'de yolda yürüyen iki başörtülü kadına durup dururken saldıran şüphelinin kimliği ve ifadesi ortaya çıktı. Şüphelinin adının Semahat Y. olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin emniyet ifadesinde her şeyi inkar etmesi, "Yapmadım, o kişi ben değildim" demesi dikkat çekti. Şüphelinin ayrıca emekli Gıda Mühendisi olduğu belirlendi.

"GÖRÜNTÜLERDEKİ KİŞİ BEN DEĞİLİM"

Şüpheli Semahat Y'ye mağdurlar F.Y. ve G.İ.'ye saldırarak onlara küfürler ettiğinin sorulması üzerine "Yok öyle bir şey yok. Kesinlikle kabul etmiyorum. O kişi ben değilim. Ben Galatasaray Lisesi'nin orada, Meşrutiyet Caddesi'nde bir hanın içinde adı olmayan atölye ofis yerindeydim. Benim çalışma alanımdır orası. Aktif bir yer değildir. Oradaydım" dedi.

Şüpheli ayrıca emniyetin "Bu hususta tanığınız veya içeride kamera kaydı var mıdır?" sorusuna "İçeride yalnızdım, kamera da yoktur. Saat: 15.00 – 17.00 arasında Meşrutiyet Caddesi üzerindeki bir kafeye 3-4 defa gittim. Kahve içtim" şeklinde yanıt verdi.

"KARAKÖY'E GİTMEDİM"

Şüpheli ifadesinin devamında şunları söyledi:

"Ben görüntüleri kabul etmiyorum. Daha doğrusu o kişi ben değilim. Bugün Karaköy'e gitmedim. Polis benzetmişse şikayetçilerin benzetmesi doğaldır. Psikolojik bir rahatsızlığım yok. Kullandığım bir ilaç yok. Olay günü yani 15 Kasım 2019'da Marmaray'ı kullanmadım. Şikayette bulunan kişileri tanımıyorum, aramızda da bir husumet yok. Üzerime atılı suçlamayı reddediyorum. Ben bütün gün Galatasaray Lisesi civarındaydım. Kamera görüntülerindeki kişi de ben değilim."

Karaköy\'de başörtülü genç kızı darp eden kadının ilk ifadesi: Ben yapmadım

Son Dakika Güncel Karaköy'de başörtülü genç kızı darp eden kadının ilk ifadesi: Ben yapmadım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (73)

  • dyojen: eline sağlık. benim içinde bir tane daha vursaydın. 120 124 Yanıtla tuba: sana bir osmanlı tokadı şart. 33 92 Cizreli: sana da dokunan olur(sa) ellerine sağlık olsun mu denilsin? 29 33 Ruhşen-ALİ: DYOJEN sana 1071 birde SULTAN ALPARSALAN malazgirt ovasında VURDU bin sene gecmiş HALA ACISINI unutmamışsın 29 3 pisliksiniz: Bunu yazan da bu yorumu beğenen de emine bulutun katilinden daha da pis düşüncelere sahip olan kişiler 22 1
  • tuba: bu zihniyet böyle.asla adam olmaz.ancak kötülük gelir ellerinden. kendi gibiler haricindekı kımseye hıc bırseyı hak görmez.pislikler.canavar ruhlu.arsız bırde ınkar edıyor 23 51 Yanıtla Bmn: Ya tuba kemalist zihniyet dedigin gibide bu olayin basortusuyle ilgisi yok basortusuzlerede saldirmis kadin catlak ilac kullaniyor dedigin zihniyetin devri gecti rahat ol 1 4
  • Cizreli: Senin de münasip bir tarafına dokunulduğunda / vurulduğunda vuranın eline sağlık olsun mu desinler? 20 37 Yanıtla
  • 11: arsız 19 32 Yanıtla
  • serdar: niye dyojen bi tane gel ben vurayım sana çattt 14 25 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement