Son Dakika | Karanlıkta görmediği römorka çarpan otomobil takla attı: 1 ölü, 1 ağır yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Son Dakika | Karanlıkta görmediği römorka çarpan otomobil takla attı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Son Dakika | Karanlıkta görmediği römorka çarpan otomobil takla attı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Bir son dakika haberine göre Denizli'de, gece karanlığında emniyet şeridinden giden traktöre arkadan çarpan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

09.09.2020 10:04  Güncelleme: 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de, gece karanlığında emniyet şeridinden giden traktöre arkadan çarpan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Kaza, Çivril ilçesi Uşak-Denizli yolu üzerinde meydana geldi. Adem Alan idaresindeki 20 L 6810 plakalı traktörünün römorkuna bağladığı pancar söküm makinesi ile emniyet şeridinde Denizli istikametine seyir ediyordu. Aynı yönde ilerleyen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 07 ACT 535 plakalı otomobil traktörün arkasına bağlı olan pancar söküm makinesini fark etmeyerek çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobilin sağ ön tekerleği koparken otomobil ise taklalar atarak ters döndü. Traktör sürücüsü Alan'ın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerinin Muhammet Örk'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobilde bulunan Doğan Oçan'ı ise itfaiye ekipleri sıkıştığı yerden kurtardı. Ağır yaralanan Oçan ise tedavi edilmek üzere Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan, Cumhuriyet Savcısı, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Muhammet Örk'ün cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Doğan Oçan'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son Dakika | Karanlıkta görmediği römorka çarpan otomobil takla attı: 1 ölü, 1 ağır yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da İki Otomobil Yangında Alev Topuna Döndü
    11:33 Bursa'da İki Otomobil Yangında Alev Topuna Döndü

    Bursa'da Yıldırım ve Gürsu ilçelerinde meydana gelen iki ayrı olayda, otomobiller çıkan yangında alev topuna döndü. İtfaiye ekipleri müdahale etse de araçlar kullanılamaz hale geldi. Vatandaşlar, yangını söndürmeye çalışan kişiyi zarar görmemesi için uzaklaştırdı.

  • Bilecik'te Uyuşturucu Operasyonunda Yakalanan Şüpheli Hakkında Yasal İşlem Başlatıldı
    11:30 Bilecik'te Uyuşturucu Operasyonunda Yakalanan Şüpheli Hakkında Yasal İşlem Başlatıldı

    Bilecik Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, 13,62 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) ve 2,56 gram metamfetamin ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 şüpheli hakkında 'Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak' suçuyla ilgili yasal işlem başlatıldı.

  • Kırıkkale'de Otomobil Dolandırıcılığı: Vatandaş 190 Bin Lirasını Kaptırmaktan Kurtuldu
    11:28 Kırıkkale'de Otomobil Dolandırıcılığı: Vatandaş 190 Bin Lirasını Kaptırmaktan Kurtuldu

    Kırıkkale'de internet üzerinden otomobil satın almak isteyen bir vatandaş, dolandırıcı tarafından sazan sarmalı yöntemiyle kandırılmaktan polis ve banka personelinin yardımıyla kurtuldu.

  • Kırıkkale'de Otomobil Dolandırıcılığı: 190 Bin Lira İade Edildi
    11:28 Kırıkkale'de Otomobil Dolandırıcılığı: 190 Bin Lira İade Edildi

    Kırıkkale'de otomobil almak isteyen bir kişi, sazan sarmalı olarak bilinen dolandırıcılık yöntemiyle 190 bin lira dolandırıldı. Ancak polis ve banka çalışanlarının çabaları sonucunda dolandırılan kişinin hesabına para iade edildi. Dolandırıcının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • Traktör alevlere teslim oldu, itfaiye ekipleri söndürdü
    11:20 Traktör alevlere teslim oldu, itfaiye ekipleri söndürdü

    Adana'nın Kozan ilçesinde tarlada yanan traktör, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda traktör kullanılamaz hale geldi. Jandarma ekipleri yangının çıkış sebebini araştırmaya başladı.

  • Didim'de Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıs Yakalandı
    11:19 Didim'de Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıs Yakalandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranması bulunan A.Ç. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, adli işlemlerinin ardından Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

  • Hatay'ın Dörtyol ilçesinde aranan şahıs yakalandı
    11:18 Hatay'ın Dörtyol ilçesinde aranan şahıs yakalandı

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Dörtyol ilçesinde 1 ay hapis cezası ile aranan E.E. gözaltına alındı ve cezaevine gönderildi.

  • DHKP/C Terör Örgütü Sorumlusu İstanbul'da Yakalandı
    11:18 DHKP/C Terör Örgütü Sorumlusu İstanbul'da Yakalandı

    Terör örgütü DHKP/C'nin üst düzey sorumlularından Fehmi Oral Meşe, MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ile TEM ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla İstanbul'da yakalandı. Meşe'nin yurt dışından Türkiye'ye giriş yapmak için hazırlık yaptığı tespit edildi ve uçakta gözaltına alındı. Kardeşi de örgüt mensubu olan Meşe'nin, çeşitli suçlardan toplamda 10 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunuyor.

  • Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde muhtarlar mazbatalarını aldı
    11:18 Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde muhtarlar mazbatalarını aldı

    Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında mahalle veya köy muhtarlığı seçimlerini kazanan muhtarlar mazbatalarını aldı. Şuhut'un Bademli köyünde gerçekleştirilen yerel seçimlerde, Arife Başyiğit tarihi bir başarıya imza attı ve köyün ilk kadın muhtarı oldu. Başyiğit, mazbatasını alır almaz köyünün yol ve güvenlik kamerası sorunlarını çözmek için çalışmalara başladı.

  • Anayasa Mahkemesi, kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen çerçeve anlaşma protokollerini bağlayıcı olmadığına hükmetti
    11:18 Anayasa Mahkemesi, kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen çerçeve anlaşma protokollerini bağlayıcı olmadığına hükmetti

    Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet arasında imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen çerçeve anlaşma protokollerinin bağlayıcı olmadığına karar verdi. Bu karar, yüzbinlerce kamu işçisini etkileyecek.


Advertisement