Elinde bıçakla, kanlar içinde sokak sokak kendisini bıçaklayan şahsı aradı - Son Dakika
3.Sayfa

Elinde bıçakla, kanlar içinde sokak sokak kendisini bıçaklayan şahsı aradı

Muğla'da kendisinden para isteyen şahsa olumsuz cevap veren vatandaş, karnından bıçaklandı. Yaralı adam, vücudundan damlayan kana rağmen elinde bıçakla sokak arasında kendisini bıçaklayan şahsı aradı.

06.06.2020 09:58  Güncelleme: 00:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 54 yaşındaki N.T. para istediği 53 yaşındaki B.V'den olumsuz cevap alınca üzerinde taşıdığı bıçakla karnından bıçakladı. Yaralanan vatandaş, vücudundan damlayan kana rağmen elinde bıçakla sokak sokak kendisini bıçaklayan N.T'yi aradı. O anlar, çevredeki bir vatandaş tarafından kayıt altına alındı.

PARA ALAMAYINCA BIÇAKLADI

Marmaris Kapalı Çarşı Postane Çıkmazında meydana gelen olayda N.T ve B.V arasında para isteme nedeniyle önce tartışma çıktı. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine N.T. yanında taşıdığı çakı tabir edilen bıçak ile B.V'yi karnından bıçaklayarak olay yerinden uzaklaştı.

YARALI HALDE ELİNDE BIÇAKLA YOLLARA DÜŞTÜ

Yaralanan B.V. bir işletmeden aldığı bıçak ile kendisini bıçaklayan şahsın peşinden gitti. Bu sırada B.V.'nin vücudundan kanların akması dikkat çekti. Yaşanan bu anları apartmanda oturan bir vatandaş cep telefonu ile anbean kaydetti. Vatandaşların polisi araması sonrası Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi'nden ekipler olay yerine geldi. Polis, kısa süren kovalamaca sonucu N.T.'yi yakaladı. Elinde bıçak ile kendisini bıçaklayan şahsı arayan B.V. ise olay yerine gelen 112 ambulansı ile Marmaris Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alındı.

Elinde bıçakla, kanlar içinde sokak sokak kendisini bıçaklayan şahsı aradı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Elinde bıçakla, kanlar içinde sokak sokak kendisini bıçaklayan şahsı aradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • stajer doktor..: en mantıklısını yapıyor, adalet nasıl olsa 1 saatte o zanlıyı arka kapıdan salıcak çok iyi biliyor. 14 0 Yanıtla
  • OBJEKTİF : NE HAPİS CEZASI ÖLÜM CEZASI ÖLÜM CEZASI VERİLMELİ .MECLİS SUÇLULARI SERBEST BIRAKACAĞINA HAKSIZ OLDUĞU HALDE ÖLDÜRME KASTI İLE BIÇAK VEYA SİLAH KULLANANLARA YA İDAM VERSİN YADA ÖMÜR BOYU TIKSIN İÇERİYE . 11 0 Yanıtla hemen ya tabi: Oldu her suç işleyen idam edilsin kufur eden idam bıcaklayan idam. Şeriatte bile yaptıgın kadar karsılık gorursun. Şu yazdıgın şeriatin bile kurallarından 10 kat daha agır görünüyor 0 0
  • 06 ANKARALI: CORUNA HASTALIGINA TUTULMUS NE YAPSIN KENDINI KENDINI SISLEMIS GARIBAN BUNUN SORUMLUSU KIMDIR ACABA DÜSÜNÜN BAKALIM BU HASTALIGIN ADI ÜCÜNCÜ DÜNYA SAVASI HERSEYI SILAHSIZLA HAL EDECEKLER ZATEN ETILER EKONOMIYI IYICENE BATIRDILAR HASTALIK BAHANE HAYDI HAYIRLISI 2 8 Yanıtla
  • Antep : Gasp ve yaralamadan ver 25 sene bak bir daha yapıyomu cezaların az olmasından insanlar korkmuyo 6 0 Yanıtla
  • Mert: kıyamet yakın ne oluyor bu insanlara 4 2 Yanıtla MİLLİYETÇİ: Evden çıkma seni yakalamasın kıyamet tamam 0 0
  • ali: 100 haberden 90 ı olumsuz haber 4 0 Yanıtla fenerbahçeli: aynen aali 0 2
  • IM: PARA ISTEDI VERMEDI DIYE ADAMI BICAKLIYOR.BU YARATIGIN CEZAI KISASA KISASTIR 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Artvin'de aç kalan ayılar kayak tesisine dadandı
    01:42 Artvin'de aç kalan ayılar kayak tesisine dadandı

    Artvin'de aç kalan ayılar, Atabarı Kayak Merkezi'ndeki personel ve idari binalara zarar vererek yiyecek aradı. Ayılar, kapıları ve camları kırarak içeride yiyecek aradı ve tesislere maddi hasar verdi. Konuyla ilgili olarak Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü açıklama yaptı ve can güvenliğini tehdit edecek bir durum olmadığını belirtti.

  • Adıyaman'da kavşakta meydana gelen kaza sonucu 4 kişi yaralandı
    01:18 Adıyaman'da kavşakta meydana gelen kaza sonucu 4 kişi yaralandı

    Adıyaman'ın Atatürk Bulvarı Valilik Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı. Kazada Ahmet Can B., Gülsüm B., Müslüm B., ve Remziye K. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Ardahan'da Ata Eziyet Edenlere Para Cezası
    01:00 Ardahan'da Ata Eziyet Edenlere Para Cezası

    Ardahan'ın Göle ilçesinde, ata taşıyabileceğinden fazla yük yükleyerek eziyet eden 2 kişiye 14 bin 432 lira para cezası uygulandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine harekete geçen yetkililer, şüphelileri tespit ederek cezai işlem uyguladı.

  • Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi
    00:49 Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde, 3 katlı bir binanın zemin katında çıkan yangın sonucunda 13 kişi tahliye edildi. Yangından etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı
    00:40 Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı

    Kadıköy'de seyir halindeki otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki otomobile çarptı, ardından da takla attı. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


Advertisement