Son Dakika: Koronavirüs tedavisi gören Rüştü Reçber taburcu oldu - Son Dakika
Spor

Son Dakika: Koronavirüs tedavisi gören Rüştü Reçber taburcu oldu

Son dakika: Koronavirüs testi pozitif çıkan ve hastanede tedavi gören eski milli kaleci Rüştü Reçber, taburcu oldu.

06.04.2020 13:10  Güncelleme: 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını, spor faaliyetlerinin durmasına sebep olmuş, birçok sporcu ve eski sporcuya da bulaşmıştı. Bu isimlerden biri olan eski milli kalecimiz Rüştü Reçber'di.

EVDE İZOLASYON SÜRECİ DEVAM EDECEK

46 yaşındaki efsane isim için müjdeli haber çok geçmeden geldi. Hakkında hastalığı ağır bir şekilde geçirdiğine yönelik de iddiaların bulunduğu Rüştü Reçber'in hastaneden taburcu olduğu evde izolasyon sürecine devam edeceği öğrenildi.

IŞIL REÇBER'DEN İLK AÇIKLAMA

Koronavirüse yakalanan efsanevi kaleci Rüştü Reçber, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Ajansların son dakika haberi olarak paylaştığı gelişmenin ardından ilk günden beri eşinin sağlık durumu hakkında bilgi veren Işıl Reçber de kişisel Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

Işıl Reçber, "Ne güzel bir gün Allah'ım sana şükürler olsun. 11 günlük zorlu süreçten sonra eşim taburcu oldu. Sen duaları kabul edensin, sen bizleri gören, bilen koruyansın. Çok sevinmem gerekse de her şeyi yarım yaşıyorum aslında. Çünkü o kadar çok şifa bekleyen hasta var ki şu an hastanelerde. Dostlar, onların babaları, anneleri, sevdikleri, yakınları hepsine sen bu güzel günü yaşat Allah'ım. Evlerine, sevdiklerine kavuştur. Yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi verenlere dualarım devam edecek" dedi.

Son Dakika: Koronavirüs tedavisi gören Rüştü Reçber taburcu oldu

Son Dakika Spor Son Dakika: Koronavirüs tedavisi gören Rüştü Reçber taburcu oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • celal gökalp: rüştü sende güzel reklam yaptın ya artık milli takım kaleci antörönörü olursun veya kanalın birin de deli paralarla yorumculuk hadi hayırlısı 0 25 Yanıtla Adnan Durmuş: Yazıklar olsun.Bazıları gerçekten insan değil 6 0 Top sever: Sen nasıl bı cahilsin 4 0 62 : Adamın ihtiyacı yokki zaten en iyi kanalda yorumcu lütfen sacmalama özelli 3 0 kültür mantarı: Gereksiz yorumlardan vazgeçin artık biraz kendinizi geliştirin be celal kardeş 1 0
  • xboty: celal gökalp sen malmısın ne biçim bi yorum böyle büyük konuşma başına gelince anlarsın neyin ne olduğunu 10 0 Yanıtla vatandaş: mal olmasa o yorumu yaparmıydı 1 0
  • vatandaş: geçmiş olsun 10 0 Yanıtla
  • Ce gö: O Reklam Işleri ni Fatih Terim Güzel Yapar... Insanlari birbirleriyle Karistirma 2 4 Yanıtla
  • Hatayspor cadde 31: Hoşgeldin kaptan 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement