Son dakika... Madende iş kazası; 1 yaralı - Son Dakika
Güncel

Son dakika... Madende iş kazası; 1 yaralı

Son dakika... Madende iş kazası; 1 yaralı

Son dakika haberine göre Zonguldak Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) bağlı Kozlu Müessese Müdürlüğü maden ocağında iş kazası meydana geldi.

09.09.2020 14:40  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) bağlı Kozlu Müessese Müdürlüğü maden ocağında iş kazası meydana geldi. Kazada 1 işçi hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza öğle saatlerinde Zonguldak Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) bağlı Kozlu Müessese Müdürlüğü'nde meydana geldi. 08: 00-16: 00 vardiyasında çalışan A.E., posta çarpması sonucu dizinden hafif şekilde yaralandı. Arkadaşları yardımıyla ocaktan çıkartılan maden işçisi ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Dizinden yaralanan maden işçisinin sağlık durumunun iyi odluğu öğrenildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika... Madende iş kazası; 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağdat ve Washington'a yapacağı ziyaretler için hazırlıklara başladı
    13:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağdat ve Washington'a yapacağı ziyaretler için hazırlıklara başladı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk yurt dışı ziyaretini 22 Nisan'da Irak'ın başkenti Bağdat'a yapacak. Ardından 9 Mayıs'ta ABD Başkanı Joe Biden'ın davetlisi olarak Washington'a gidecek. Ziyaretlerde terörle mücadele, savunma sanayi, F-16 tedarik ve modernizasyon süreci gibi konular ele alınacak.

  • Gaziantep'te Ramazan Ayı ve Bayram Boyunca 85 Ton Baklava Satıldı
    13:08 Gaziantep'te Ramazan Ayı ve Bayram Boyunca 85 Ton Baklava Satıldı

    Gaziantep Baklavacılar Odası Başkanı Abdulkadir Katmerci, şehirdeki baklava satışlarının bu yıl Ramazan ayında önemli bir artış gösterdiğini ve geçen yıla göre satışların 85 tona yükseldiğini belirtti. Katmerci, bu artışın Gaziantep'in geleneksel lezzetlerine olan ilginin bir göstergesi olduğunu vurguladı. Ayrıca, Ramazan ayının bereketiyle birlikte Gaziantep baklavasına olan talebin arttığı ve bu durumun satışlara olumlu yansıdığı ifade edildi. Geçen yıla göre yeni bir rekora imza atan Gaziantep, bu yıl 85 ton baklava sattı ve hedeflerinin 100 ton baklava satışı yapmak olduğunu açıkladı. En çok tercih edilen baklavanın klasik Gaziantep baklavası olduğu da belirtildi.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin İlk Toplantısı 18 Nisan'da Gerçekleşecek
    13:06 Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin İlk Toplantısı 18 Nisan'da Gerçekleşecek

    Başkanlık divanı, encümen ve komisyon üyelikleri için seçim yapılacak olan Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ilk toplantısı 18 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek. Toplantıda ayrıca belediyenin 2023 yılına ilişkin faaliyet raporu da görüşülecek.

  • İran-İsrail Gerilimi Altına Rağbeti Arttırdı
    13:05 İran-İsrail Gerilimi Altına Rağbeti Arttırdı

    İran'ın İsrail'e düzenlediği hava saldırısı sonrası ortaya çıkan gerilim nedeniyle borsalarda iniş çıkışların meydana gelmesiyle, uzmanlar gerilime rağmen altına rağbetin arttığını belirtti. Türkiye'deki borsaların kapalı olduğu Ramazan Bayramı tatili sürecinde altın gramı 3 bin lira seviyelerine kadar çıktı. İran-İsrail gerilimi ve Ortadoğu'daki savaşın etkisiyle altına talep artarken, sarrafiye ürünlerinde tedarik sıkıntısı yaşanıyor.


Advertisement