Marmaris'te Tekne Battı: 3 Kişi Boğularak Öldü, 8 Kişi Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Tekne Battı: 3 Kişi Boğularak Öldü, 8 Kişi Kurtarıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesi, Bozburun Mahallesi açıklarında tekne battı. Yaşanan kazada 8 kişi kurtarılırken, 3 kişi boğularak can verdi.

02.08.2017 11:04  Güncelleme: 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesi, Bozburun Mahallesi açıklarında tekne battı. 11 kişinin bulunduğu teknede 8 kişi kurtarılırken, 3 kişi hayatını kaybetti.

BATMA NEDENİ HENÜZ BELİRLENEMEDİ

Marmaris'in Bozburun mevkiinden denize açılan Anemone isimli 20 metrelik motoryatın 10 dakika ilerledikten sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle batması sonucu yat sahibi Ali Doğan Çayırlıoğlu, Safia Ağdemir (40) ve oğlu Mert Ali Ağdemir (15) hayatını kaybetmişti.

Motoryatın batma nedeninin henüz belirlenemediği kazayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında yatın arka kısmından aniden su almaya başlaması sonucu birkaç dakika içerisinde denize gömüldüğü belirlendi. Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan tekne kaptanı Mustafa Donka ve gemici Yücel Bektaş ifadelerinin alınması amacıyla İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü. İfadeleri alınan Donka ve Bektaş her şeyin bir anda olduğunu, ne olduğunu anlayamadan su alan yatın battığını söyledikleri bildirildi.

HER YIL AİLESİ VE ÇALIŞANLARIYLA TURA ÇIKIYORDU

Motoryat kazasında hayatını kaybeden yat sahibi Ali Doğan Çayırlıoğlu'nun İstanbul'da gübre distribütörü olduğu, her yıl ailesi ve çalışanlarıyla birlikte tura çıktığı öğrenildi. Kaza yapan motoryatta Çayırlıoğlu'nun eşi Zeynep Çayırlıoğlu, şirketinin muhasebecisi Ayhan Ağdemir, Ağdemir'in eşi Safia Ağdemir, çocukları Zeynep, Mert Ali, Ayhan Ağdemir, yat kaptanı Mustafa Donka, Donka'nın çocukları Giray ve Bartu Donka, gemici Yücel Bektaş ile İsmail Turgut'un bulunduğu belirlendi. Kaza anında motoryatı Ali Doğan Çayırlıoğlu'nun kullandığı tespit edildi. -

Marmaris\'te Tekne Battı: 3 Kişi Boğularak Öldü, 8 Kişi Kurtarıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Tekne Battı: 3 Kişi Boğularak Öldü, 8 Kişi Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement