Medipol Başakşehir ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı - Son Dakika
Spor

Medipol Başakşehir ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı

Süper Lig'de 9. haftanın kapanış maçında Medipol Başakşehir ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı. Bordo-mavili takım, 1 puanı 90+5'te Sörloth'un attığı golle aldı.

28.10.2019 21:57  Güncelleme: 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, Süper Lig'in 9. haftasının kapanış maçında Medipol Başakşehir'e konuk oldu. Ali Palabıyık'ın yönettiği mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor 61. dakikada Daniel Sturridge'nin penaltı golüyle öne geçti. 68'de Visca penaltıdan attığı golle maça eşitliği getirdi. 78'de Skrtel, Başakşehir'i 2-1 öne geçiren golü kaydederken, 90+5. dakikada Sörloth maçın skorunu belirledi.

Medipol Başakşehir ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı

BAŞAKŞEHİR HAFTAYA LİDERE KONUK OLACAK

Bu sonucun ardından Başakşehir puanını 15'e, Trabzonspor ise 16'ya yükseltti. Başakşehir, önümüzdeki hafta Süper Lig'in lideri Alanyaspor'a konuk olacak. Trabzonspor ise Göztepe'yi ağırlayacak.

Medipol Başakşehir ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı

BAŞAKŞEHİR EVİNDE YİNE YENİLMEDİ

Turuncu-lacivertliler, bu sonuçla bordo-mavili takıma karşı evinde oynadığı son 7 maçta da yenilgi yüzü görmemiş oldu. Söz konusu müsabakalarda 4 galibiyet alan Başakşehir, 3 defa da berabere kaldı. Buruk'un takımı, Trabzon ekibine sahasında son olarak 2011-2012 sezonunda 2-0'lık skorla kaybetmişti.

Medipol Başakşehir ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı

Son Dakika Spor Medipol Başakşehir ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Mtnn: Fırtına 61 8 5 Yanıtla
  • bordo mavi: sampiyon trabzonspor 6 2 Yanıtla
  • Hıdır Adım Budur: Uğurcana verilmeyen kırmızı dünyada tektir herhalde. 2 2 Yanıtla TUNÇ06: ÖNDE İKİ OYUNCU VARDI İİ İNCELE...İKİ TAKIM DA GÜZEL OYNADI...ÜNAL İYİ YOLDA BENCE.. 1 1
  • Komançero Cemil: Ts kalecisine o pozisyonda kırmızı verilmiyor sa bu işte başka birşey vardır.Yıllardır hem kollanıp hem ağlamak yakışmıyor size. 2 2 Yanıtla
  • Resul bjk: Trabzonspor illa yukarılarda bitirsin isteniyor galiba. 1 1 Yanıtla
  • Net: Bu son dakikalar şampiyonluğun belirtileridir. Ciddi eksik ve avrupa hüsranı yaşamış ts deplasmanda son dakika puanı alıyorsa ve maçta da dengeyi koruduysa başarıdır. Uefadan elendikten ve sakatlıklar bittikten sonra ligi domine edeceklerdir. 1 1 Yanıtla UCHE: Hahahahaaa her ne içtiysen aynısından bende istiyorum.. 0 1 Net kardeşe: Şimdi hakemler kolluyor ts yi lig sonuna kadar kollanir , sonunda bir bırakırlar sende dersin hakemler bize düşman 1 0
  • Basaksehir: Ligin en iyi takiminda biri Basaksehir, Ucuz futbolcular ile 4 senedir ligin tepesinde oluyorsa bu ciddi basaridir, sene sonunda da İrfani 10 milyon dolara satarlar. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.


Advertisement