Son dakika: MHP'den Hatay'daki yangın sonrası fidan kampanyası - Son Dakika
Politika

Son dakika: MHP'den Hatay'daki yangın sonrası fidan kampanyası

Son dakika: MHP\'den Hatay\'daki yangın sonrası fidan kampanyası

Edinilen son dakika gelişmesine göre MHP milletvekilleri ve parti yöneticileri, geçen hafta orman yangınlarıyla sarsılan Hatay'da fidan dikimi için "Geleceğe Nefes" ismiyle yardım kampanyası başlattı.

16.10.2020 15:33  Güncelleme: 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP milletvekilleri ve parti yöneticileri, geçen hafta orman yangınlarıyla sarsılan Hatay'da fidan dikimi için "Geleceğe Nefes" ismiyle yardım kampanyası başlattı.

Partililer, sosyal medya aracılığıyla başlatılan kampanyaya Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğünün hesabına bağış yaparak katkı verdi. MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, kampanyanın koordinasyonunu yaptı. Sosyal medya hesabından MHP'li isimleri etiketleyen Kaşıkçı, bu kişileri kampanyaya katılmaya davet etti.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, 10 fidan bağışında bulunurken, MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu da "Alçak PKK'nın Belen'de yaktığı ormana birkaç fidan da bizden olsun." mesajıyla kampanyaya katıldı.

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Konya Milletvekili Esin Kara da kampanyaya katılanlar arasında yer aldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM'deki Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Fikret Hayali de kampanya için fidan bağışında bulundu.

Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan da "Atalarımızın emaneti, miras bırakacağımız ormanlarımızın yeniden hayat bulması ve geleceğe yeşil bir Türkiye bırakmak için, Hatay Belen'de yanan ciğerlerimizin tahribatını ortadan kaldırmak için, geleceğe nefes olmak için hep birlikte katkıda bulunalım." sözleriyle kampanyaya katkı sağladı.

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Tokat Milletvekili Yücel Bulut, "İnşallah yaraları birlikte saracak binlerce fidanı birlikte yeşerteceğiz." ifadelerini kullandı.

Alınan bilgiye göre, MHP'li tüm milletvekilleri kampanyaya katkıda bulundu. Kampanyanın 11 Kasım'a kadar sürmesi, o gün ise toplam bağışlanan fidan rakamının açıklanması planlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Son dakika: MHP'den Hatay'daki yangın sonrası fidan kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda 'para sayma' görüntüleri soruşturması
    16:40 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda 'para sayma' görüntüleri soruşturması

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in ifadesi ortaya çıktı. Keskin, bağış kampanyası ve paranın harcanmasıyla ilgili sorumluluğun CHP İstanbul İl Başkanlığına ait olduğunu belirtti.

  • Kars'ta 8 düzensiz göçmen yakalandı
    16:39 Kars'ta 8 düzensiz göçmen yakalandı

    Kars İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, kente yasa dışı yollardan giren şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, kent merkezinde oturma izni veya belgesi bulunmayan 8 Afganistan uyruklu düzensiz göçmeni yakaladı. Göçmenler, işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere geri gönderme merkezine gönderildi.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, Türkiye Yüzyılı için talepleri yerine getirmek için sabırsızlanıyor
    16:38 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, Türkiye Yüzyılı için talepleri yerine getirmek için sabırsızlanıyor

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhur İttifakı'nın Türkiye Yüzyılı için talepleri yerine getirmek için sabırsızlandığını söyledi. Çelik, Karataş İlçe Başkanlığı ve MHP'nin Karataş Belediye Başkan adayı Necip Topuz'a destek istedi. Ayrıca, Çelik Yumurtalık ilçesinde de MHP'nin Belediye Başkan adayı Aydın Kütükoğlu'nu destekleyeceklerini belirtti.

  • Başkan Aktaş: Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz
    16:38 Başkan Aktaş: Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen gece döneri sahur programında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Aktaş, "Zannediyorlar ki sadece Nilüfer'de gülümseniyor. Bilmiyorlar ki biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz. Bu şehirde yaşamaktan hamdolsun çok mutluyuz" diye konuştu.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de Slogan Karşısında Şaşkınlık Yaşadı
    16:38 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de Slogan Karşısında Şaşkınlık Yaşadı

    Seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli'de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, alandaki bir grubun "Muhsin başkan" şeklinde sloganlar atması üzerine "Nereden çıktı bu?" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

  • DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Sakarya'da ziyaretler gerçekleştirdi
    16:37 DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Sakarya'da ziyaretler gerçekleştirdi

    Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, seçim çalışmaları kapsamında Sakarya'da ziyaretler gerçekleştirdi. Uysal, yerel seçimlere sayılı günler kaldığını belirterek, Demokrat Parti'nin işleyen demokrasi ve hukuk düzeninin inşa edildiği, eşit fırsatlara sahip vatandaşların yarınından emin olduğu Türkiye hayallerinin bulunduğunu ifade etti. Uysal, Türkiye'nin kaynak ve imkanlarının farkında olduklarını vurgulayarak, bu büyük ülkeyi ve büyük milleti yeniden büyük güç haline getirecek irade, siyaset, geçmiş ve tecrübenin adresi olduklarını söyledi. Uysal, ziyaretleri sırasında esnafı da ziyaret ederek vatandaşlarla selamlaştı.

  • Çevre Bakanı: AK Parti gerçek ve hizmet belediyeciliği yapıyor
    16:37 Çevre Bakanı: AK Parti gerçek ve hizmet belediyeciliği yapıyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti'nin gerçek ve hizmet belediyeciliği yaptığını söyledi. Muhalefeti eleştiren Bakan Özhaseki, "Şimdi başka belediyecilik başladı, algı belediyeciliği. Adam tatilde, iş başındaymış gibi gösteriyorlar" dedi.

  • Muharrem İnce Bursa'ya ziyaret gerçekleştirdi
    16:37 Muharrem İnce Bursa'ya ziyaret gerçekleştirdi

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bursa'ya gelerek esnaf ziyaretinde bulundu ve basın açıklaması yaptı.

  • Kars'ta Cumhur İttifakı Seçim Çalışmaları Devam Ediyor
    16:37 Kars'ta Cumhur İttifakı Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

    Kars'ta Cumhur İttifakı'nın seçim çalışmaları sürüyor. 65. Hükümet Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Milletvekili Adem Çalkın, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger'e destek için esnaf ziyareti yaptı. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Cumhur İttifakı heyeti, projeleri anlattı ve vatandaşların oylarına talip olduklarını belirtti.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel Turgutlu'da Halk Buluşması Yapacak
    16:37 CHP Genel Başkanı Özgür Özel Turgutlu'da Halk Buluşması Yapacak

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde halk buluşmasının finalini gerçekleştirecek. Buluşma, Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek'in katılımıyla gerçekleşecek.

  • Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu
    16:36 Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu

    Orhan Gencebay'ın Şişli'deki iftar programında Cumhur İttifakı'na destek vermesi sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Eşi Sevim Emre ise Gencebay'ın siyaset üstü bir kişilik olduğunu ve hangi parti vatanı için uğraşıyorsa yanlarında olduklarını belirtti.


Advertisement