Son dakika: Muradiye'de 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Günü resim sergisi açıldı - Son Dakika
Yaşam

Son dakika: Muradiye'de 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Günü resim sergisi açıldı

Son dakika: Muradiye\'de 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Günü resim sergisi açıldı

Son dakika haberleri: Van'ın Muradiye ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Günü resim sergisi açıldı.

16.07.2021 10:48  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Muradiye ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Günü resim sergisi açıldı.

Muradiye Öğretmenevi bahçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Günü resim sergisi açıldı. 15 Temmuz günü yapılan darbe girişiminde ve sonrasında çekilen fotoğraflar Muradiye İlçe Halk Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan resimler yer aldı. Sergi açılışında konuşan Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan Savar, sergideki fotoğrafların 15 Temmuz gününü tekrar hatırlattığını söyledi. Nice kahramanlıklarla kazanılan ülkenin ayakta kalmaya devam edeceğini aktaran Kaymakam Savar, "15 Temmuz da bu kahramanlıkların en üst seviyeye çıktığı günlerden bir tanesiydi. Vatan, devlet ve bayrak için ihtiyaç olduğunda Türk milletinin her ferdiyle birlikte nasıl karşı koyduğunun önemli göstergesinin bir tanesiydi. Ben 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" dedi.

Sergiye, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan Savar, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Evren Kaptan, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Karalı, İlçe Halk Eğitim Müdürü Bünyamin Polat ve kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Son dakika: Muradiye'de 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Günü resim sergisi açıldı - Son Dakika

  • Muğla Datça'da Çocuk Evleri Sitesi Projesi Temel Atma Töreni Düzenlendi
    18:43 Muğla Datça'da Çocuk Evleri Sitesi Projesi Temel Atma Töreni Düzenlendi

    Muğla'nın Datça ilçesinde, Hazineye ait 15 bin metrekarelik alanda beş villa tarzı dubleks çocuk evi ve hizmet birimlerinden oluşacak çocuk evleri sitesi projesinin temsili temel atma töreni düzenlendi. Törene Datça Kaymakamı Murat Atıcı, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük, Kadın İşgücünü Geliştirme ve Yaygınlaştırma Derneği (KİGDER) Başkanı Menşure Yavuz ve dernek üyeleri katıldı. Kaymakam Atıcı, projenin tamamlanmasıyla 50 çocuğa hizmet vereceklerini belirtirken, Dernek Başkanı Yavuz da projeye destek verenlere teşekkür etti. Ayrıca etkinlik kapsamında sanatçı Suavi'nin konser vereceği duyuruldu.

  • Antakya'da otomobilin motor bölümüne sıkışan kedi yavrusu kurtarıldı
    18:24 Antakya'da otomobilin motor bölümüne sıkışan kedi yavrusu kurtarıldı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde park halindeki bir otomobilin motor kısmına sıkışan kedi yavrusu, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kedi yavrusunu sıkıştığı yerden çıkararak doğal ortamına bıraktı.

  • Eşinin Şiddetine Maruz Kalan Kadın Bıçaklanarak Öldürüldü
    18:21 Eşinin Şiddetine Maruz Kalan Kadın Bıçaklanarak Öldürüldü

    Ankara'da yaşanan olayda, geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı alan bir kadın, eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Kadının kardeşi, saldırganın planlı bir şekilde hareket ettiğini ve en ağır şekilde cezalandırılmasını istediklerini belirtti.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısına Hazır
    17:52 Antalya Büyükşehir Belediyesi Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısına Hazır

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı üzerine teyakkuza geçti. Alt geçitler, cadde ve sokaklardaki mazgallar temizlenirken nöbetçi ekipler oluşturuldu.


Advertisement