Son dakika... Otomobiller kafa kafaya çarpıştı, karayolu savaş alanına döndü: 4 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika... Otomobiller kafa kafaya çarpıştı, karayolu savaş alanına döndü: 4 yaralı

Son dakika 3. sayfa haberi: Otomobiller kafa kafaya çarpıştı, karayolu savaş alanına döndü: 4 yaralı Gaziantep'in Nizip ilçesinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada kazada otomobilin biri paramparça olurken, parçaları ise karayoluna savruldu.

31.07.2021 00:40  Güncelleme: 00:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı, karayolu savaş alanına döndü: 4 yaralı

GAZİANTEP - Gaziantep'in Nizip ilçesinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada kazada otomobilin biri paramparça olurken, parçaları ise karayoluna savruldu. Kazada 4 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Karkamış ilçesinden Nizip ilçesine seyir eden C.G yönetimindeki 34 RG 8294 plakalı Opel Astra marka otomobil ile karşı istikametten gelen A.Ş. idaresindeki 80 FN 463 plakalı Toyota Corolla model otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobillerden biri savrularak, taklalar attı. Fıstık bahçesine düşen otomobilin parçaları ise karayoluna dağıldı. diğer otomobilin ise ön kısmında büyük hasar oluştu. Karayolunda savaş alanını anımsatan görüntüler ortaya çıkaran kazada ise otomobillerde bulunan 4 kişi yaralandı. Polis ekipleri başka bir kazanın olmaması için karayolunda geniş güvenlik tedbirleri alırken, yaralılar ise olay yerine çağrılan 112 ambulansları ile Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların 4'ünün de durumunun ağır ve hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilirken, kazanın ardından kontrollü olarak trafik akışının sağlandığı karayolu araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Son dakika... Otomobiller kafa kafaya çarpıştı, karayolu savaş alanına döndü: 4 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika... Otomobiller kafa kafaya çarpıştı, karayolu savaş alanına döndü: 4 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı
    17:32 Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı

    Osmancık ilçesinde D-100, E-80 Karayolu kenarındaki aydınlatma lambası aniden alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.

  • Seydişehir'de iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı
    17:24 Seydişehir'de iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde, iş ortağını av tüfeğiyle yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı. İkinci el oto alım-satımıyla uğraşan Hüseyin K. ile iş ortağı Sadettin H. arasında alacak meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sadettin H, Hüseyin K'yi av tüfeğiyle yaraladı. Zanlı polislerce gözaltına alındı ve çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

  • Arnavutluk'ta Belediye Başkanı Protesto Edildi
    17:23 Arnavutluk'ta Belediye Başkanı Protesto Edildi

    Arnavutluk'un başkenti Tiran'da yolsuzlukla suçlanan Tiran Belediye Başkanı Erjon Veliaj ve ekibini protesto eden yüzlerce kişi belediye binasını ateşe verdi. Protestocular, belediye binasına girmeye çalışırken çatışmalar yaşandı ve yangın çıktı.


Advertisement