Son dakika! Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, "Askerin Öyküsü"nde sanatseverlerle buluşacak - Son Dakika
Güncel

Son dakika! Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, "Askerin Öyküsü"nde sanatseverlerle buluşacak

Son dakika! Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, "Askerin Öyküsü"nde sanatseverlerle buluşacak

Son dakika haber: Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, bestesini ???????Igor Stravinski'nin yaptığı "Askerin Öyküsü" adlı oyunda, anlatıcı olarak sahne alacak.

05.04.2021 11:49  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, bestesini ???????Igor Stravinski'nin yaptığı "Askerin Öyküsü" adlı oyunda, anlatıcı olarak sahne alacak.

1. Dünya Savaşı sonrası İsviçreli yazar Ferdinand Ramuz tarafından yazılan eser, "20. yüzyıl müziğinin en etkili ve önemli bestecilerinden biri" olarak kabul edilen Stravinski'nin vefatının 50. yılında, Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu'nun YouTube hesabında, 9-10 Nisan'da 20.00'de sanatseverlerle buluşacak.

Şef Orçun Orçunsel'in yönetimindeki etkinlikte, ressam Arbil Çelen Yuca eşzamanlı olarak hikayeyi tuvale aktaracak, Begümhan Canbulatoğlu ise dans performansı sergileyecek.

Bir Rus halk masalına dayanan eserde, Oleksandr Samoylenko, Deniz Yurdakul, Evrim Güvemli, Berke Hitay, Timuçin Abacı,? Tolga Akkaya ve Kerem Öktem'den oluşan Avrasya Oda Orkestrası da sahnede olacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika! Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, 'Askerin Öyküsü'nde sanatseverlerle buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement