Papağana İşkence Eden MasterChef Murat Özdemir İçin Karar Verildi - Son Dakika
Güncel

Papağana İşkence Eden MasterChef Murat Özdemir İçin Karar Verildi

Sosyal medya hesabından papağana yaptığı işkence videosunu paylaştıktan sonra büyük tepki gören Murat Özdemir 21 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yatacak.

18.12.2018 20:04  Güncelleme: 21:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Papağana işkence videosu sonrası sosyal medyada büyük tepki toplayan Murat Özdemir, dün gece saatlerinde gözaltına alındı. Gün içerisinde serbest bırakılıp savcılık kararı ile tekrar gözaltına alınan Özdemir'in 21 gün boyunca Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yatmasına karar verildi.

Papağana İşkence Eden MasterChef Murat Özdemir İçin Karar Verildi

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI İLE BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Televizyonda yayınlanan bir yarışma programıyla tanınan Murat Özdemir, papağanına yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşınca büyük tepki gördü.Dün akşam saatlerinde gözaltına alınarak Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen Özdemir, burada yapılan işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Papağana İşkence Eden MasterChef Murat Özdemir İçin Karar Verildi

AKIL HASTANESİNE SEVK EDİLMESİNE KARAR VERİLDİ

Ters kelepçeli olarak adliye binasına getirilen Özdemir'e "hayvana eziyetten" işlem yapıldı ve akıl hastanesine sevk edilmesine karar verildi. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürülen Özdemir'in 21 gün hastanede yatacağı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Instagram hesabından bir papağana yönelik işkence görüntüsünü paylaşan ve hayvanseverlerin büyük tepkisine neden olan Özdemir'in yayınladığı video, insanın kanını donduran cinstendi.

58 saniyelik videoda, parmak uçlarına kesik atarak kanatan Özdemir, papağanın boğazından sıkarak havaya kaldırıp öylece tuttu. Bu sırada papağanın nefessiz kalışı ve acı içinde haykırışı görüntülere yansıdı.

İşkence videosunda papağana, "Acun baba diyeceksin, yoksa Acun baba" diye sin-kaflı sözler kullanan Özdemir'e sosyal medyada tepki çığ gibi yağdı.

Papağana İşkence Eden MasterChef Murat Özdemir İçin Karar Verildi

Son Dakika Güncel Papağana İşkence Eden MasterChef Murat Özdemir İçin Karar Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Yeliz: Bazı programlar da reyting yaratmak için ipi sapı belli olmayan, nerede Ülkeye kötü örnek olacak kişiler var biz insanlara sunuluyor. İncleyin Misal Survivor kavga dan başka hiçbir şey yok. 29 0 Yanıtla
  • hasan : bu adamin kesinlikle haber degeri yoktur haber yapmaniz son derece yanliş 14 1 Yanıtla
  • Önemi yok: Aslında bakarsanız arkadaşlar televizyonda böylesi delileri çıkartanı sorgulamak gerekiyor adamlar nerde dengesi bozuk adam varsa nerde iğrenç bir haber varsa yayınlıyorlar tepkinin aslında onlara daha fazlasıyla gösterilmesi gerekiyor 15 0 Yanıtla
  • Rena : Olay bu Masterdeli yerini buldu Diğer delilere ahçı geldi 10 2 Yanıtla
  • 112233: Önce ,Bioloğlar incelesin,bu TEK HÜCRELİYİ... 9 2 Yanıtla
  • X: Yalan.......rızası olmadan kimse zorla akıl hastanesine yatırılmaz.....palavra haber 1 10 Yanıtla
  • 007: Murat psikolojik sorunlu biri ama şunu da unutmamak lazım. Sadece acun medya özelinde de söylemiyorum ama ne yazık ki medya bu tür kişileri kullanıp reyting yapıyor. Bunlara prim vermemek lazım en başlarda. 9 1 Yanıtla
  • halil: olum bu ruh hastasi 10 0 Yanıtla
  • CcC: Bu deliye 21 gün akıl hastanesi uygundur diyen sayın hakim bunu o şef programını sunan 3 sahış içinde 10 gün bakırköy ruh ve sinirde agırlayın onların hiçmi suçu yok 9 1 Yanıtla
  • turgut yurtluk: 1 ay sonra çıkar 2 ilaç tamam 6 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement