Sahasında Bursaspor'u Konuk Eden Galatasaray, Rakibiyle 1-1 Berabere Kaldı - Son Dakika
Spor

Sahasında Bursaspor'u Konuk Eden Galatasaray, Rakibiyle 1-1 Berabere Kaldı

Spor Toto Süper Ligin 9. haftasının açılış maçında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Galatasaray'ın golünü 77. dakikada Eren Derdiyok kaydederken, yeşil-beyazlı ekibin golü 63. dakikada Aytaç Kara'dan geldi.

19.10.2018 22:27  Güncelleme: 22:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, taraftarı önünde Bursaspor'u konuk etti. Özellikle son dakikaları büyük heyecana sahne olan maçta Galatasaray ile Bursaspor sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Galatasaray'ın karşılaşmadaki golünü 77. dakikada Eren Derdiyok kaydetti. Bursaspor'un golünü ise 63. dakikada Aytaç Kara attı. Galatasaray bu sezon ligde evinde ilk kez puan kaybetti. Bu sonucun arından Galatasaray puanını 19'a çıkarırken, Bursaspor'un puanı 9 oldu.

ASLAN'IN DEVLER LİGİNDEKİ RAKİBİ SCHALKE 04

Galatasaray, hafta arasında Şampiyonlar Ligi'nde Schalke ile karşılaştıktan sonra Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bursaspor ise gelecek hafta ligde sahasında Alanyaspor'u konuk edecek.

Sahasında Bursaspor\'u Konuk Eden Galatasaray, Rakibiyle 1-1 Berabere Kaldı

Son Dakika Spor Sahasında Bursaspor'u Konuk Eden Galatasaray, Rakibiyle 1-1 Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • cinconlu macit: Şikesarayımızın puan kaybetmesi kuşgilleri ve hamsileri baya sevindirmiş ama sevinmeyin koskoca fanatik gs li mhk başkanımız namoğlu ve hakemlerimiz yandaş medyamız paratorumuz lobilerimizle entrikalarla seri haksız galibiyetlerle bu sene de Şampuan cincon yazdıracağız 7 4 Yanıtla
  • GS: Canin sagolsun Cimbomum 3 7 Yanıtla
  • TUNÇ06: gs başladı tökezlemeye ... 5 2 Yanıtla
  • Musa: Galatasaray fatih terim sayesinde ayakta 0 0 Yanıtla

Advertisement