Son dakika... - Şanlıurfa ValiSİ Erin, Resulayn'da incelemelerde bulundu - Son Dakika
Güncel

Son dakika... - Şanlıurfa ValiSİ Erin, Resulayn'da incelemelerde bulundu

Son dakika haberleri... - Şanlıurfa ValiSİ Erin, Resulayn'da incelemelerde bulundu Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatıyla terör örgütlerinin işgalinden arındırılarak hayatın normale dönmeye başladığı Suriye'nin Resulayn kentinde incelemelerde bulundu.

25.08.2020 13:04  Güncelleme: 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Şanlıurfa ValiSİ Erin, Resulayn'da incelemelerde bulundu

RESULAYN- Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatıyla terör örgütlerinin işgalinden arındırılarak hayatın normale dönmeye başladığı Suriye'nin Resulayn kentinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi koordinesinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü aracılığıyla modernize edilerek aktif hale getirilen ilçenin en büyük ekmek fırınında incelemelerde bulunan Vali Erin, burada yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İnşaat çalışmaları tamamlanan ve hizmete giren Resulayn Polis Merkezinde de incelemelerde bulunan Vali Erin, ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşları da ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet ederek talep ve beklentilerini dinleyen Vali Erin, daha sonra Resulayn'dan ayrıldı.

Son dakika... - Şanlıurfa ValiSİ Erin, Resulayn\'da incelemelerde bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika... - Şanlıurfa ValiSİ Erin, Resulayn'da incelemelerde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement