Şırnak Valiliği, Silopi'de çıkan çatışmada şehit sayısının 3'e yükseldiğini açıkladı - Son Dakika
Güncel

Şırnak Valiliği, Silopi'de çıkan çatışmada şehit sayısının 3'e yükseldiğini açıkladı

Şırnak Valiliği, Silopi'de gerçekleştirilen operasyon kapsamında 3 askerimizin şehit olduğunu 1 askerimizin ise hastanede tedavisinin sürdüğünü açıkladı.

21.08.2019 20:34  Güncelleme: 22:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Türkiye Petrolleri Anonim Şirketi (TPAO) çalışanlarının güvenliğini sağlamak amacıyla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince terör örgütü PKK'ya yönelik bölgede 'Şehit GK Süleyman Tosun' adı verilen operasyon başlatıldı. Operasyon sırasında bir grup terörist ile güvenlik güçleri sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 3 askerimiz şehit oldu, 1 askerimizde de yaralandı, 1 terörist de etkisiz hale getirildi.

"3 KAHRAMAN JANDARMA PERSONELİMİZ ŞEHİT OLMUŞTUR"

Operasyonla ilgili Şırnak Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada "Şırnak İl Jandarma Komutanlığımız emir komutasında, Silopi ilçemiz sınırları içerisinde bulunan Kösreli Köyü bölgesinde TPAO çalışanlarının emniyetini almak ve bölgede bulunduğu değerlendirilen BTÖ mensuplarını etkisiz hale getirmek maksadıyla icra edilen Şehit GK Süleyman Tosun operasyonunda, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığımız unsurları ile BTÖ mensupları arasında çıkan çatışmada 1 kahraman jandarma personelimiz yaralanmış olup, 3 kahraman jandarma personelimiz şehit olmuştur. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı, yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz. Bölgede operasyonlara kararlılıkla devam edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

1 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Şırnak'ta bir terörist hava destekli operasyonda etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada "Şırnak bölgesinde icra edilen hava destekli operasyonda bir PKK'lı bölücü terörist etkisiz hale getirildi" denildi.

Şırnak Valiliği, Silopi\'de çıkan çatışmada şehit sayısının 3\'e yükseldiğini açıkladı

Son Dakika Güncel Şırnak Valiliği, Silopi'de çıkan çatışmada şehit sayısının 3'e yükseldiğini açıkladı - Son Dakika


Advertisement