Son Dakika | Söğütlü Belediye Başkanı Salim Koç, hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Son Dakika | Söğütlü Belediye Başkanı Salim Koç, hayatını kaybetti

Son Dakika | Söğütlü Belediye Başkanı Salim Koç, hayatını kaybetti

Edinilen son dakika gelişmesine göre Gümüşhane'nin Kelkit İlçesine bağlı Söğütlü Belediye Başkanı Salim Koç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

08.03.2021 17:29  Güncelleme: 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'nin Kelkit İlçesine bağlı Söğütlü Belediye Başkanı Salim Koç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Söğütlü Belediye Başkanımız Salim Koç Bey Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Camiamızın başı sağ olsun." ifadeleri kullandı.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Ankara'da tedavi gören Koç'un cenazesi, yarın Söğütlü beldesinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son Dakika | Söğütlü Belediye Başkanı Salim Koç, hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti ve MHP Ferizli İlçe Teşkilatları Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata'yı Ziyaret Etti
    10:19 AK Parti ve MHP Ferizli İlçe Teşkilatları Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata'yı Ziyaret Etti

    AK Parti ve MHP Ferizli ilçe teşkilatları, Ferizli Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ata'ya ziyarette bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Serhoş ve MHP İlçe Başkanı Veysel Dikbaş, yönetim kurulu üyeleriyle Ata'ya 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Ziyarette konuşan Serhoş ve Dikbaş, halkın kendi hür iradesiyle belediye başkanını seçtiğini belirterek, olumlu hizmetlerde desteklerinin süreceğini bildirdi. Belediye Başkanı Ata da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Halkımızın verdiği sorumluluğun ağırlığının bilincindeyiz. En güzel hizmetleri getirmek için çalışacağız.' dedi.

  • Konya polisinden narkotik operasyonu: 7 gözaltı Kilolarca uyuşturucu madde ve binlerce hap ele geçirildi
    10:17 Konya polisinden narkotik operasyonu: 7 gözaltı Kilolarca uyuşturucu madde ve binlerce hap ele geçirildi

    Konya'da Narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda tespit edilen 4 araçta kilolarca uyuşturucu madde ve binlerce uyuşturucu hap ele geçirilirken, 7 şüpheli gözaltına alındı. Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde yürütülen çalışmalarda, Karatay ilçesi Ereğli Yolu üzerinde uyuşturucu sevkiyatı yaptığı tespit edilen 2 araç takibe alındı. Narkotik ekipleri bir yandan araçları takip ederken diğer yandan da ileride uygulama noktası kuruldu. Uygulama noktasına yaklaşan araçlar takip eden narkotik ekipleri eşliğinde durdurularak araçlarda arama yapıldı. Yapılan aramalarda 15 parça halinde 7 kilo 500 gram skunk maddesi ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı. Binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi Narkotik ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda, Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi üzerinde uyuşturucu ticareti yapıldığı değerlendirilen iki araç durduruldu. Araçlarda yapılan aramalarda 16 bin 856 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirildi. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. Narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçlarından gözaltına alınan 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Ankara'da Otomobil Yangını İtfaiye Tarafından Söndürüldü
    10:17 Ankara'da Otomobil Yangını İtfaiye Tarafından Söndürüldü

    Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bir otomobil, bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Ancak araç kullanılamaz hale geldi ve çevredekiler panik yaşadı.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi, kaza sonucu felç geçiren vatandaşın tedavisine katkı sağladı
    10:16 Mersin Büyükşehir Belediyesi, kaza sonucu felç geçiren vatandaşın tedavisine katkı sağladı

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus'ta geçirdiği kaza sonucu felç geçiren Cevdet Gülal'ın tedavisine yardımcı olarak yeniden yürümesini sağladı. Belediye, evde sağlık ve bakım hizmetleriyle Gülal'ın fizyoterapi sürecine destek oldu.

  • Bursa'da mağarada define faciası: 1 kişi öldü, mahsur kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor
    10:15 Bursa'da mağarada define faciası: 1 kişi öldü, mahsur kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor

    Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak kazı yapan definecilerden biri göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Mahsur kalan 2 kişi için kurtarma çalışmaları devam ediyor. Jandarma, AFAD ve JAK ekipleri olay yerine sevk edildi.

  • Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı
    10:15 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı

    Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Türkiye'nin en büyük doğal taş fuarına katılarak Denizlili sanayicileri destekledi ve katma değer oluşturacak ürünlerle markalaşan bir Denizli istediklerini belirtti.

  • Düzce Valisi Selçuk Aslan, kültürel mirasın korunmasının önemini vurguladı
    10:14 Düzce Valisi Selçuk Aslan, kültürel mirasın korunmasının önemini vurguladı

    Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Adige Kültür Derneği'ni ziyaret ederek, kültürel faaliyetler hakkında bilgi aldı. Vali Aslan, kültürler arası etkileşimin önemine dikkat çekerek, kültürel mirasın korunup gelecek nesillere aktarılmasının değerini vurguladı.

  • Kars'ta Baraj Yatağındaki Eski Köy Sulara Gömüldü
    10:14 Kars'ta Baraj Yatağındaki Eski Köy Sulara Gömüldü

    Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bulunan Karakurt Barajı'nda su seviyesinin hızla yükselmesi sonucu eski Karakurt köyü sular altında kaldı. Kilise ve tarihi taş evlerin bulunduğu köy, tamamen kaybolma riskiyle karşı karşıya.


Advertisement