SPOR Antalyaspor'da yeni transferler için imza töreni düzenlendi - Son Dakika
Güncel

SPOR Antalyaspor'da yeni transferler için imza töreni düzenlendi

SPOR Antalyaspor'da yeni transferler için imza töreni düzenlendiAdem AKALAN - Burak YALMAN / ANTALYA,(DHA)- Fraport TAV Antalyaspor, ara transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği Luiz Adriano, Fernando Martins, Ndao ve Admir Mehmedi için imza töreni düzenledi.

04.02.2022 15:48  Güncelleme: 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Antalyaspor'da yeni transferler için imza töreni düzenlendi

Adem AKALAN - Burak YALMAN/ ANTALYA,(DHA)- Fraport TAV Antalyaspor, ara transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği Luiz Adriano, Fernando Martins, Ndao ve Admir Mehmedi için imza töreni düzenledi.

Spor Toto Süper Lig'de küme düşme potasında yer alan Fraport TAV Antalyaspor, devre arası transfer döneminde Luiz Adriano, Fernando Martins, Alassane Ndao ve Admir Mehmedi ile kadrosunu güçlendirdi. Akdeniz ekibinde yeni transferler için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Törene, futbolcuların yanı sıra Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Asbaşkan Emrah Çelik, Basın Sözcüsü Adnan Başkan ve yönetim kurulu üyesi Aytaç Altay katıldı.

Ara transfer döneminde yoğun çalıştıklarını ifade eden Başkan Aziz Çetin, "Birbirinden değerli ve kariyerli oyuncularla anlaştık. Kendilerinden camia olarak beklentimiz büyük. Sahada Antalyaspor için en iyisini vereceklerine eminiz. Antalyaspor'un marka değerini ve Antalyaspor ailesinin ne olduğunu onlara anlattık. Mehmedi, Martins ve Ndao daha önce takımla çalıştı, Luiz Adriano da bugün takımla çalışacak" dedi.

"BU KADAR AZ MALİYETLE İYİ OYUNCULARI BİR ARAYA GETİREN YOKTUR"

Birbirinden değerli ve kariyerli futbolcular ile anlaşma sağladıklarını ifade eden Başkan Çetin, "Camia olarak beklentimiz büyük. En iyisini bize vereceklerinden eminimiz. Antalyaspor markasının değerini, önemini, Antalyaspor ailesinin ne demek olduğunu anlatmaya çalıştık. Tekrar hayırlı olsun. Ara transfer döneminde bu kadar hareketli çalışıp az maliyetlerle iyi oyuncuları bir araya getiren başka kulüp yoktur" şeklinde konuştu.

"PROJELERLE İLGİLİ GERİLEME YOK"

Ligde sıkıntılı bir süreçten geçtiklerinin altını çizen Başkan Aziz Çetin, "Projelerle ilgili bir gerileme yok. Feslikan ve Döşemealtı Hatipler Barajı'nda ekolojik kamp tesisleri yapacağız. Buradan çok önemli gelir elde etmeyi hedefliyoruz. Corendon ile stat ismi anlaşmasını imzalama aşamasındayız. Stadın ismi de Corendon Airlines Park olacak. Antalya havalimanı olan Fraport TAV ile de sözleşmeyi uzatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

LUİZ ADRİANO: TAKIMA YARDIMCI OLMA AMACINDAYIM

Antalya'nın çok güzel bir şehir olduğunu ifade den Luiz Adriano, "Kulübün tesisleri ve imkanları çok iyi. En iyi şekilde hazırlanıp takıma yardımcı olmak istiyorum. Buranın ne kadar güzel bir şehir olduğunu, bu kulübün imkanlarının, tesislerinin ne kadar güzel olduğunu en iyi şekilde anlattılar. En iyi şekilde hazırlanıp takımımıza yardımcı olmak amacındayım" diye konuştu.

"BANA DÜŞEN KULÜBÜN ARMASINI DAHA YÜKSEKLERE TAŞIMAK"

Antalyaspor ailesinin bir parçası olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Adriano, "Geldiğim andan itibaren kulübü analiz etme şansım oldu. Bana düşen bu andan itibaren çalışmalarımı yaparak en iyi şekilde bu kulübün armasını daha yükseklere taşıyabilmek adına performans göstermek. Bu ailenin parçası olduğum için çok mutluyum" dedi.

FERNANDO MARTİNS: TAKIMI BU DURUMDAN NASIL ÇIKARTECEĞIMIZI DÜŞÜNMEK

En iyi seviyey ulaşmak için çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Fernando Martins, "Hem başkan hem yönetim kurulu üyelerimiz, oyuncu arkadaşlarımız aile ortamı yaşattı. Çalışmalarımı hep daha iyiye ulaşmak için sürdürüyorum. Antalyaspor şu an belki de ligde çok rahat bir durumda değil. Bize düşen arkamıza bakmadan takımı bu durumdan nasıl çıkartacağımızı düşünmek. Antalyaspor'u tercih ederek doğru karar verdim. Antalyaspor'un başarılı olması için çalışacağım" diye konuştu.

NDAO: GÜCÜMÜZÜN SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ

Takıma kiralık dahil edilen Ndao ise "Geldiğim andan itibaren aile ortamıyla karşılaştım. Takıma katkı sağlamak ve kalite eklemeyi amaçlıyoruz. Gücümüzün sonuna kadar her maç bunun için savaşacağız. Aile ortamıyla beraber sezon sonunda hak ettiğimiz bir noktada bitiririz" şeklinde konuştu.

ADMİR MEHMEDİ: TEK KONSANTRASYONUMUZ ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLAR

Antalyaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Admir Mehmedi, "Bu ailenin parçası olmaktan gurur duyuyorum. Burada çok iyi karşılandım. Tek konsantrasyonumuz önümüzdeki maçlar. Maçlarda, ilk geldiğim ilk andan itibaren duyulan güvenin, gösterilen inancın karşılığını, ben ve takım arkadaşlarım olarak sahaya yansıtacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından futbolcular formalarıyla poz verdi. Kırmızı beyazlı takımda Luiz Adriano 70, Fernando Martins 20, Admir Mehmedi 14, Ndao ise 28 numaralı formayı giyecek.

SPOR Antalyaspor\'da yeni transferler için imza töreni düzenlendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SPOR Antalyaspor'da yeni transferler için imza töreni düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kastamonu'da Orman Yangını Kontrol Altına Alındı
    16:30 Kastamonu'da Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

    Kastamonu'nun Cide ilçesinde çıkan orman yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangın, Yenice Karakiraz mevkiinde meydana geldi ve vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye ve arazöz ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ve Cide Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

  • Antalya'da Evde Ölü Bulunan Adamın Cenazesi Morga Kaldırıldı
    16:29 Antalya'da Evde Ölü Bulunan Adamın Cenazesi Morga Kaldırıldı

    Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm merkezinde yaşayan 47 yaşındaki Nevzat Eralp, evinde ölü bulundu. Yakınları tarafından haber alınamayan Eralp'ın durumu 112 acil çağrı merkezine bildirildi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede Eralp'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Cenaze, hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Mersin'de Dünya Romanlar Günü etkinliği düzenlendi
    16:28 Mersin'de Dünya Romanlar Günü etkinliği düzenlendi

    Mersin'de, Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonunca Dünya Romanlar Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte Roman müzisyenler sahne aldı, Roman kültürünü yansıtan oyunlar oynandı ve şarkılar söylendi. Programa, Vali Yardımcısı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, Akdeniz Belediye Başkanı ve diğer ilgililer katıldı.

  • Muğla'nın CHP'li Belediye Başkanları Anıtkabir'i ziyaret etti
    16:27 Muğla'nın CHP'li Belediye Başkanları Anıtkabir'i ziyaret etti

    Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve 11 CHP'li ilçe belediye başkanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Anıtkabir'ini ziyaret etti. Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü de bu ziyarete katıldı.

  • Bartın Organize Sanayi Bölgesindeki Fabrikada Konteyner Yangını
    16:26 Bartın Organize Sanayi Bölgesindeki Fabrikada Konteyner Yangını

    Bartın Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir fabrikanın bahçesindeki konteynerde çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • Minibüsle ezilen kişi hayatını kaybetti, olay anları kameraya yansıdı
    16:25 Minibüsle ezilen kişi hayatını kaybetti, olay anları kameraya yansıdı

    Antalya'da bir iş yerinden çıkan ve tartıştığı kişileri minibüsüyle ezerek kaçan sürücü, olay yerine geri dönüp direksiyonu tekrar kalabalığın üzerine sürdü. Bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı. Olay anları güvenlik kamerasına yansıdı. Minibüs sürücüsü gözaltına alındı.

  • Meteoroloji Uzmanı: Sıcak havalara karşı tedbirli olunmalı
    16:25 Meteoroloji Uzmanı: Sıcak havalara karşı tedbirli olunmalı

    Meteoroloji Uzmanı Cengiz Çelik, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde sıcaklıkların arttığını belirterek, özellikle kronik rahatsızlığı olan ve yaşı büyük olan vatandaşların güneşin dik açıyla geldiği saatlerde tedbirli olmaları gerektiğini söyledi. Ayrıca, su tüketiminin arttırılması ve güneş altında mümkün olduğunca az durulması gerektiğini vurguladı. Ankara, İstanbul ve İzmir'de ise sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini ve hafta sonunda hafif bir serinleme beklendiğini belirtti.

  • Eureka'nın 2023-2024 dönemi 2. Genel Kurul toplantıları başladı
    16:24 Eureka'nın 2023-2024 dönemi 2. Genel Kurul toplantıları başladı

    Uluslararası araştırma geliştirme (AR-GE) destek programı Eureka'nın 2023-2024 dönemi 2. Genel Kurul toplantıları, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde başladı. Türkiye'nin dönem başkanlığını yürüttüğü Eureka'nın ilçedeki bir otelde düzenlenen Genel Kurul toplantılarına 30'u aşkın ülkeden temsilci katıldı. Eureka'nın dünyanın en büyük kamu AR-GE ve inovasyon ağı olduğunu aktaran Doğan, Türkiye olarak 3. kez dönem başkanlığını yürüttüklerini söyledi.

  • Aksaray'da alacak verecek tartışması kavgaya dönüştü: 2 genç bıçaklandı
    16:24 Aksaray'da alacak verecek tartışması kavgaya dönüştü: 2 genç bıçaklandı

    Aksaray'da iki grup arasında çıkan alacak verecek tartışmasının kavgaya dönüşmesi sonucu 2 genç bıçaklanarak yaralanırken, gözaltına alınan yabancı uyruklu 3 şahıs adliyeye sevk edildi. Olayda yaralanan gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.


Advertisement